Molly shvaća da se mora osloniti na samu sebe i odlučuje da je vrijeme da se ozbiljno posveti uspješnosti svoga novog života i karijere.

(Starter Wife), SAD, 2008., serija

GLUME:
Debra Messing …..Molly Kagan
Judy Davis …..Joan McAllister
Chris Diamantopoulos …..Rodney Evans
Hart Bochner ... Zach McNeill
David Alan Basche ... Kenny Kagan

Serija 'Zbogom, bivši' je napravljena prema predlošku bestsellera Gigi Levangie Grazer pod nazivom 'Starter Wife'. U ovoj desetodijelnoj seriji koja je napravljena prema predlošku mini serije Molly nastavlja ondje gdje je stala, te saznajemo gdje je Molly čak godinu dana nakon razvoda od filmskog mogula. Impresivnu glumačku ekipu predvode dobitnice Emmyja Debra Messing i Judy Davis.Debra Messing je za ulogu u ovoj seriji 2009.godine nominirana za Zlatni globus. Podsjetimo za ulogu u istoimenoj mini seriji iz 2007. godine ova glumica je također nominirana za Zlatni globus, a sama serija je te godine bila nominirana za Emmyja u čak devet kategorija.

Prošla je godina dana od rastave Molly Kagan (Debra Messing) i čini se da se njezin pokušaj za novim i sretnijim životom ipak rasplinuo. Naime, njezina veza sa Samom propada, a njezina se druga knjiga za djecu nije baš rasprodala. Molly shvaća da se mora osloniti na samu sebe i odlučuje da je vrijeme da se ozbiljno posveti uspješnosti svoga novog života i karijere. Molly ima plan od sada se u potpunosti usredotočiti na odgoj svoje kćeri te u svome novom domu za nju stvoriti sigurno i stabilno okruženje. To povlači za sobom dvije stvari. Prvo, službeno se odriče muškaraca, a drugo pohađat će spisateljsku radionicu kako bi oživjela svoju spisateljsku karijeru. Mollyn bivši suprug Kenny će se opet uplesti u njen život kada preuzme ulogu producenta filma za koji ona počinje raditi scenarij. Molly će učiniti sve kako bi održala vezu sa šarmantnim Zachom, dok joj stalni kontakt s bivšim suprugom u tome neće nimalo pomoći.

ULOGE:
DEBRA MESSING….. Molly Kagan
Molly je godinu dana nakon razvoda odlučila napraviti prekretnicu u životu. Tako je odlučila nakon neuspješne karijere autorice dječjih knjiga pohađati spisateljsku radionicu. Glumica Debra Messing je pobijedila Nicollette Sheridan za glavnu ulogu u seriji 'Will & Grace' koja je ovoj glumici donijela veliku popularnost i Emmyja 2003. godine. Debra je bila nominirana i za Zlatni globus za ulogu u desetodijelnoj seriji 'Zbogom, bivši'. Prema časopisu 'People' Debra je 2002. godine uvrštena u 50 najljepših ljudi svijeta, a 2003. je prema 'TV Guideu' proglašena najbolje odjevenom ženom. Ima diplomu kazališne umjetnosti Sveučilišta 'Brandeis'. Messing smo mogli vidjeti u epizodnoj ulozi u seriji Seinfeld, a u njen filmski opus spadaju filmovi 'The Wedding Date', 'Ponovno Poli' u kojemu je glumila s Benom Stillerom i Jennifer Aniston. Odigrala je ulogu i u filmu 'Lucky You' gdje su joj glumački kolege bili Drew Barrymore i Eric Bana. Također Debra je posudila svoj glas Arlene u animiranom filmu 'Garfield'. Glumica se može pohvaliti i s glumačkom suradnjom s Woodyjem Allenom u njegovoj komediji 'Hollywood Ending'. Debra je imala ulogu i u filmu 'Mothmanova proročanstva' kada joj je partner bio Richard Gere. U mini seriji 'Isus' odigrala je ulogu Marije Magdalene te glumila u triler seriji 'Prey'.

JUDY DAVIS…..Joan McAllister
Joan je Mollyina najbliža prijateljica. Liječena alkoholičarka Joan učinit će sve kako bi pomogla Molly da izbriše svoj prošli život iz glave. Joan će se susreti s mnogim problemima, a bit će čak i uhićena. Glumica Judy Davis je nesuđena Karen Blixen u filmu 'Moja Afrika' kojoj je Merly Streep oduzela ulogu. Judy je rođena 23. travnja 1955. godine. Studirala je na 'National Institute of Dramatic Arts' s Melom Gibsonom, Colinom Frielsom i Dennisom Olsenom. Bila je dio žirija na Filmskom festivalu u 'Cannesu' 1993. godine. Dvaput je bila nominirana za Oscara i to 1985. za glavnu ulogu u filmu 'A Passage to India', a 1993. godine za film 'Husbands and Wives'. U njen filmski opus spadaju filmovi 'My Brilliant Career' za koji je 1978. osvojila nagradu 'BAFTA'. Radila je i s redateljem Woodyjem Allenom glumeći u njegovim filmovima 'Razarajući Harry', 'Celebrity' i 'Alice.' Glumila je i u filmu 'Marie Antoinette' mlade redateljice Sofije Coppole. Glumica je 2001.godine osvojila nagradu Emmy za glavnu ulogu u mini seriji 'Life with Judy Garland: Me and My Shadows', a za istu tu ulogu dobila je i nagradu Zlatni globus. Također je dobila Emmyja 1995. godine za ulogu u mini seriji 'The Margarethe Cammermeyer Story', dok je treći Emmy zaslužila ulogom u seriji 'Zbogom, bivši'. Dobitnica je nagrade 'Zlatni globus' 1992. godine za mini seriju 'One Against the Wind'.

HART BOCHNER…….. Zach McNeill
Zach McNeill je nova potencijalna Mollyna ljubav. No kako to uvijek biva u Mollynom ljubavnom životu i veza s ovim muškarcem će biti puna kompilacija. Glumac Hart Bochner je rođen 3.listopada 1956. godine u Kanadi. Sin je poznatog glumca Lloyda Bochnera. Ovaj atraktivni glumac nije tipična holivudska zvijezda. Iako je glumio i radio na nekim impresivnim projektima, Hart je ostao u sjeni glamuroznog svijeta glume te se okrenuo nezamjetnom načinu života u Hollywoodu u kojem može stvarati te izbjeći medijsku pompu i slavu. Režirao je i nekoliko filmova 'The Buzz', 'High School High', 'Just Add Water'. Hart je glumio i u blockbusteru 'Umri muški' uz bok Brucea Willsa.

CHRIS DIAMANTOPOULOS …..Rodney Evans
Rodney je Mollyin i Joanin gay prijatelj, dizajner koji je stalno u potrazi za ljubavlju. U ovoj seriji Rodney će izgubiti strpljenje zbog Felixa (James Black). Glumac koji neodoljivo podsjeća na Seana Conneryja rođen je 9. svibnja 1975. godine u Kanadi. U njegov opus spadaju serije kao što su 'Frasier', 'Kevin Hill', 'Čarobnice', 'Bostonsko pravo', 'Zakon i red', 'Eli Stone' te 'Obitelj Soprano'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju