Prelijepa Patricia Navidad te mladi protagonisti Ana Brenda Contreras i José Ron u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni' otkrivaju sve razine ljubavi.

113.epizoda - ponedjeljak 7. ožujka
Violeta kaže Marianu da nikada nije bila na putu s Rodrigom. Objasni mu da su imali probleme, on ju je molio za pomoć i ona je odlučila pomoći mu jer mu se željela odužiti. Mariano se ispriča što je mislio loše o njoj. Mariela govori svima da se Ivana drogirala i da mora ići na odvikavanje te kaže Maxu da je Rodrigo otjerao Violetu u pakao. Violeta govori ocu Basiliju svoje planove za vjenčanje s Joseom Marijom i kaže mu da zasad neće imati crkveno vjenčanje, no on želi utvrditi datum vjenčanja u Puerti del Cielo. Alejandro moli Antoniju da mu pruži još jednu priliku samo kako bi se postavio kao prepreka za Mariana, no Antonia mu odgovori kako ne želi da gaji lažne nade. Alejandro joj kaže da će riskirati i moli je da mu odgovori nakon povratka iz Puerte del Cielo.

114.epizoda - utorak 8. ožujka
Mariano se tužno oprosti od Ivane. Leonora je uzrujana. Max govori Rogeliju da bi još mogli doći do vlasništva Josea Marije. Rogelio mu kaže kako su probali sve, pa čak i podmitili nasljednika da ospori oporuku, no on je to odbio. Coralito pokazuje netrpeljivost prema Violeti; Violeta je moli da joj dopusti da joj pokaže koliko voli Josea Mariju te da joj želi postati prijateljicom. Violeta zamoli Josea Mariju da razgovara s Coralito i uvjeri je da ništa neće stati između njih.

115.epizoda - srijeda 9. ožujka
Jose Maria pokuša uvjeriti Coralito da voli Violetu, no da voli i nju. Mnogo će se toga promijeniti u njezinu korist jer će imati prijateljicu. Coralito mu kaže da ga Violeta ne voli i moli ga da se ne oženi njome; Jose Maria kaže da će se oženiti jer zna da je ona ljubav njegova života. Renato kaže Leonori da je razgovarao s Antonijom te da je bio oduševljen njome; kaže joj da joj je rekao da bi mrzio oca da je napustio majku zbog neke druge žene.

116.epizoda - četvrtak 10. ožujka
Alejandro kaže ocu Basiliju kako se susreo s Justinom i da mu je ovaj prijetio. On kaže da barem sada zna da se mora držati podalje od Antonije te da će rado riskirati svoj život ako je potrebno. Svećenik ga upozori da je Justino vrlo opasan jer je Puerta del Cielo njegov teritorij. Alejandro zahvali Marianu što je zaštitio Antoniju i njezinu djecu i kaže mu da će on preuzeti selo. Mariano mu kaže da bi mu želio čestitati, no nada se da će se rastati prije nego što se vjenčaju i boriti se za Antoniju jer zna da ga ona ne voli; Alejandro tvrdi da hoće.

117.epizoda - petak 11. ožujka
Ivana kaže Rodrigu kako svi znaju za njezin problem jer im je Mariela rekla. On joj govori da mu je drago da je vidi i primjećuje da se bori kako bi se promijenila. Fausta je već kod Lazcana i moli Liju da bude uz nju. Renato kaže Liji da zna tajnu svoje tete i ne zna bi li je trebao javno reći jer bi je to moglo uništiti. Mariano sluša i traži od njega da oda tajnu. On mu govori da njegova teta nije invalid, no traži od njega da ništa ne govori kako ne bi izbio skandal. Leonora iskoristi priliku i kaže da ne želi Faustu u svojoj kući; Mariano odluči da Fausta ostane i misli kako Leonora neće biti toliko zla da je pošalje u starački dom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju