Planetarno popularna serija 'Televizijska posla' koju možete pratiti na našem programu subotom u svakoj epozodi ima impresivna gostujuća glumačka imena!

Imate arogantnog šefa koji vam ispija mozak svojim konstantnim uplitanjima u vaš život? Radite prekovremeno, posao nosite i sa sobom doma, a pojam „društveni život „ za vas je zbog toga postao potpuna nepoznanica? Utjehu pokušavate naći u razgovoru sa svojom prijateljicom, no ona je preokupirana vlastitim problemima, tako da vaše kave najčešće završe jadikovkama u obliku njenog monologa? Niste jedini.

Liz Lemon muče identični problemi. Ona je glavni lik serije „Televizijska posla“ koja je u svijetu postala apsolutni hit. Svaka epizoda uvodi nas u tajne rada na televiziji, ali i nosi sa sobom veliku količinu smijeha zbog silnih uredskih podmetanja koje možemo pratiti u svakoj epizodi. Iako se čini se kako u Hrvatskoj još uvijek nije dosegla popularnost koju zaslužuje, „Televizijska posla“ u Americi su od samog početka dobivali pozitivne reakcije, no pravim hitom serija postaje kad ju NBC selu u udarni termin.

Glavni 'krivac' nastanku serije je Tina Fey. Glavna glumica, scenaristica i producentica koja je odlučila svoje iskustvo rada na showu 'Saturday Night Live' pretočiti u scenarij. Uz nju u seriji glavnu mušku ulogu šefa Jacka tumači i najpopularniji od četvero braće Baldwin- Alec. Iako su ga mnogi optuživali kako su njegove dosadašnje uloge uglavnom svodile na jednodimenzionalne glumačke ekspresije, ova je uloga Baldwinu toliko legla da je njegov lik Jacka Donaghya postao apsolutni hit.

U ulogu Lizine najbolje prijateljice, Jenne Maroney, uskočila je Jane Krakowski koju pamtite kao nestašnu tajnicu Elaine, tajnicu Ally McBeal.

U Americi se trenutno emitira šesta sezona, a kod nas možete pratiti treću sezonu. Nova sezona donosi i nove likove. Tako se nemojte začuditi kada među stalnom glumačkom postavom prepoznate broja prepoznatljiva lica. Oprah Winfrey glumiti će samu sebe, a Jennifer Aniston pojaviti kao Lizina bivša cimerica. U ulozi Jackove nove djevojke stiže atraktivna Selmu Hayek. Tihu patnju mnogih žena, Jona Hamma, kao Lizinog susjeda pratit ćemo čak kroz nekoliko nastavaka popularne serije. Steve Martin glumit će biznismena, a Alana Alda naći će se u ulozi Jackovog biološkog oca, Miltona Greena. Osim njih, u trećoj sezoni moći čete uživati uz glazbenu podlogu Norah Jones, Beasite Boysa, Cyndi Lauper i mnogih drugih.

Zanimljivosti :

- Tina Fey na početku uopće nije trebala tumačiti glavnu ulogu, ali je NBC inzistirao na tome

- serija je ime dobila prema adresi televizijske kuće NBC

- muž Tine Fey, Jeff Richmond, napisao je cijeli soundtrack serije, a i pojavljuje se u seriji kao klavirist

- Lizinu krilatica „Želim otići tamo“ smislila je kći Tine Fay, Alice

- kada priča preko telefona, Jack priča na njemačkom

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju