Elena pokušava ignorirati Bonniena upozorenja o uznemirujućem dojmu koji je na nju ostavio Stefan.

3.ep - 6. siječnja

Elena pokušava ignorirati Bonniena upozorenja o uznemirujućem dojmu koji je na nju ostavio Stefan. Tyler pokušava osramotiti Stefana gađajući ga loptom, ali Stefan je bez ikakva napora uhvati i baci natrag, pritom zadivljujući svojom vještinom. Gospodin Tanner (gostujuća zvijezda Benjamin Ayres) s nećkanjem primi Stefana u nogometnu momčad. Elena pozove Stefana i Bonnie na večeru nadajući se da će se njih dvoje povezati, ali večer prekida neočekivani i neželjeni dolazak Damona i Caroline. Osim toga, grad je šokiran nasilnim činom.


4.ep - 7. siječnja

Elena zamoli Stefana da je otprati na godišnju zabavu osnivača grada. Vicki nagovori Tylera da je pozove na zabavu, a zatim ga optužuje da pokušava skriti njihovu vezu od obitelji. Zach (Chris William Martin ) otkriva Stefanu korisnu obiteljsku tajnu. Na zabavi Damon priča Eleni priču o povijesti obitelji Salvatore ostavljajući je punu pitanja na koja Stefan odbija odgovoriti. Napokon, Stefan poduzima mjere kako bi iz svog života zauvijek uklonio Damona.


5.ep - 8. siječnja

Stefan se nada da njegov plan za uklanjanje Damona funkcionira, i odluči otkriti dio svoje prošlosti Eleni. U međuvremenu, Elena i Jenna brinu se zbog Jeremyjeve veze s Vicki. Na dobrotvornom pranju automobila Bonnie iznenađuju sposobnosti koje nije znala da posjeduje pa pita baku za savjet (Jasmine Guy). Na kraju Elena od neznanca čuje uznemirujuću priču o obitelji Salvatore.


6.ep - 9. siječnja

Elena zahtijeva da joj Stefan objasni zastrašujuće događaje koji su se događali u Mystic Fallsu. Kroz isprekidane slike Stefan objašnjava kako je započelo rivalstvo između njega i Damona. U sadašnjosti, Damon impulzivno preuzima kontrolu nad Vickinom budućnosti, a zbunjena i uplašena Vicki bježi. Šerif Forbes (Marguerite Macintyre) i gradonačelnik Lockwood (Rob Pralgo) poduzimaju mjere kako bi zaštitili grad.


7.ep - 10. siječnja

Kako Vickino ponašanje postaje sve opasnije, Stefan joj pokušava pomoći. Elena u međuvremenu pokušava nagovoriti Jeremyja da je se kloni. Caroline daje Bonnie ogrlicu koju je uzela od Damona kako bi je nosila uz kostim za Noć vještica, a kad je Damon pokuša uzeti, iznenade ga Bonniene sposobnosti. Bonnie o tome razgovara s Gramsom (Jasmine Guy) i saznaje ponešto o svojoj obiteljskoj prošlosti. Matt vodi Vicki u srednjoškolsku kuću straha kako bi je razveselio, ali večer ubrzo krene zastrašujućim smjerom.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju