Dok u srednjoj školi teku pripreme za „Ples iz 60-ih“, Elena iz neobičnog izvora prima uznemirujuće poruke od Klausa.

2.sez., 18.ep., 24. ožujak

Dok u srednjoj školi teku pripreme za „Ples iz 60-ih“, Elena iz neobičnog izvora prima uznemirujuće poruke od Klausa. Bonnie pokušava uvjeriti Jeremyja da je dovoljno snažna da pomogne Eleni, ali zabrinut Jeremy traži Stefanov savjet. Caroline nagovori Matta da je povede na ples. Misleći da će se Klaus pojaviti na plesu, Damon i Alaric također pođu kao pratioci, ali Klaus se poigrava njima i drži ih u iščekivanju. Naposljetku Damon smisli novi plan kojim ih sve zapanji i uznemiri.

2.sez., 19.ep., 25. ožujak

Stefan i Damon pobjesne nakon što otkriju da im se Elena obojici usprotivila i pronašla novog saveznika kako bi preuzela kontrolu nad planom i nasamarila Klausa (JOSEPH MORGAN). Neslaganje oko toga kako bi trebali zaštititi Elenu dovodi do napetosti između braće Salvatore. U međuvremenu je Stefan zauzet pokušavajući zaštititi zbunjenu i uplašenu Jennu. Povratak u 1491. godinu otkriva kako su se upoznali Katherine, Elijah (DANIEL GILLIES) i Klaus, ali otkriva i kako je nastalo prokletstvo mjesečeva kamena. Također, Elena otkriva zapanjujuće novosti o Klausovim motivima

.2.sez., 20.ep., 26. ožujak

Damon je spreman poduzeti sve kako bi spriječio da Elena postane žrtva Klausova (Joseph Morgan) pokušaja da poništi prokletstvo. Damonovi postupci rezultiraju lošim odnosom između njega i Stefana, a napetost koja je nastala između braće zbog neslaganja oko toga što bi trebali poduzeti da spase Elenin život prerasla je u golemi sukob. Tyler se vraća u Mystic Falls nakon uznemirujućeg telefonskog poziva. Dok se približava puni mjesec, a s njim i obred žrtvovanja, Stefan i Elena provedu zajedno romantičan dan te pritom strahuju da im je možda i posljednji.


2.sez., 21.ep., 27. ožujak

S dolaskom punog mjeseca Elena se pokušava pripremiti na to što sprema Klaus (Joseph Morgan), a Tyler prolazi kroz svoju drugu preobrazbu. Zastrašujući događaji otmu se kontroli unatoč jednomu neočekivanom činu hrabrosti. Naposljetku Damon prizna Stefanu sve o strašnome novom izazovu s kojim će se morati suočiti.


2.sez., 22.ep., 28. ožujak

Dok se na gradskom trgu u Mystic Fallsu odvija predstava „Zameo ih vjetar“, Damonova sjećanja na Katherine iz 1864. godine miješaju se sa stvarnošću i Elenom u sadašnjosti. Stefan je skupo platio pokušaj da spriječi tragediju, a šerifica Forbes (Marguerite Macintyre) učinila je smrtonosnu pogrešku pokušavajući zaštititi grad. Nekoliko života visi o niti zbog obreda žrtvovanja koji će dovesti do zastrašujućeg vrhunca.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju