Stefan i Damon smisle novi plan kako bi se suočili s Katherine na maskenbalu Lockwooda. Katherine pozove staru prijateljicu Lucy (NATASHA WILLIAMS) na maskenbal

2.sez., 7.-8.ep., 10. ožujak

Stefan i Damon smisle novi plan kako bi se suočili s Katherine na maskenbalu Lockwooda. Katherine pozove staru prijateljicu Lucy (NATASHA WILLIAMS) na maskenbal. Bonnie, Jeremy i Alaric čine sve kako bi pomogli Stefanu i Damonu, ali Katherine im je svima pripremila iznenađenje koje nisu mogli predvidjeti. Stvari se pogoršaju kad Matt i Tyler počnu piti s prijateljima.
Stefan i Damon pomažu Eleni i pritom doznaju nove i zanimljive informacije o ljudima, vampirima i događajima iz davne prošlosti. Jeremy pomaže Bonnie nakon što ona izvede kompliciranu i iscrpljujuću čaroliju, a Caroline čini sve što može kako bi pomogla Tyleru. Također, Stefan i Damon sklapaju novi dogovor.


2.sez., 9.ep., 11. ožujak

Elena se dovodi u opasnu situaciju tragajući za istinom o Katherineinoj prošlosti kao i onime što njoj donosi budućnost. Znajući da Stefan nikada ne bi pristao na njezin plan, Elena prisili Caroline da čuva njezinu tajnu. Novi saveznik pomaže Damonu otkriti pravu svrhu i moć mjesečeva kamena. Jeremy i Bonnie upoznaju Luku Martina (BRYTON JAMES), novog učenika sa zanimljivom obiteljskom prošlosti.


2.sez., 10.ep., 12. ožujak

Elena odluči uzeti stvari u svoje ruke te ponudi Rose (Lauren Cohan) primamljivu ponudu u zamjenu za pomoć, ali nakon neočekivanog preokreta Rose ipak pozove Damona da se pobrine za Elenin plan. Jeremy nepromišljeno pokuša pomoći Bonnie da vrati mjesečev kamen i dovede se u životnu opasnost, zbog čega se i Stefan nalazi u opasnosti. U međuvremenu, Bonnie i Luka (Bryton James) se zbližavaju, a Tyler pokaže Caroline podrum Lockwooda gdje ona dolazi do otkrića koje ih oboje prestravi.

2.sez., 11.ep., 13. ožujak

Bliži se pun mjesec, a Caroline pomaže Tyleru da se pripremi za preobrazbu koju ne može spriječiti. Stefan i Katherine igraju psihološke igrice, a Damon i Alaric postaju sumnjičavi nakon što se u Mystic Fallsu pojavi strankinja po imenu Jules (Michaela McManus) u potrazi za nestalim prijateljem Masonom. Elena je uzrujana jer Jeremy i njezini prijatelji toliko riskiraju kako bi je zaštitili. Bonnie i Luka (Bryton James) zajedno rade na čaroliji, a istovremeno skrivaju tajne jedno pred drugime. Naposljetku se neočekivano pojavljuje Elijah (Daniel Gillies) s ponudom koja bi mogla sve promijeniti.


2.sez., 12.ep., 14. ožujak

Stefan ima svoj stav o Eleninu novome planu za budućnost. Damon pokušava izvući istinu iz Jules (MICHAELA McMANUS) i zamoli Elenu da pripazi na Rose (LAUREN COHAN), no to se iznenada pretvori u opasnu situaciju. Caroline i Matt pokušavaju iskreno razgovarati o tome što osjećaju jedno prema drugome, a Caroline iznenadi Tylerova reakcija na njezinu velikodušnost. U međuvremenu Damon pokušava prikriti svoje osjećaje kad se zatekne u ozbiljnoj životnoj opasnosti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju