Prošla su četiri mjeseca od tragične automobilske nesreće u kojoj su sedamnaestogodišnja Elena i njezin petnaestogodišnji brat Jeremy (Steven R. McQueen) ostali bez roditelja.

1.ep - 1. prosinca

Prošla su četiri mjeseca od tragične automobilske nesreće u kojoj su sedamnaestogodišnja Elena i njezin petnaestogodišnji brat Jeremy (Steven R. McQueen) ostali bez roditelja. Oni se još prilagođavaju na stvarnost i žive s tetom (Sara Canning). Elena utjehu pronalazi u najboljoj prijateljici Bonnie (Katerina Graham) i (ne)prijateljici Caroline (Candice Accola), dok istovremeno pokušava shvatiti što osjeća prema bivšem dečku Mattu (Zach Roerig), ali Jeremy, kojemu je mnogo teže pronaći takvu utjehu, upada u loše društvo i pokušava shvatiti zašto ga Mattova sestra Vicki (Kayla Ewell) odjednom odbija i okreće se njegovu suparniku Tyleru (Michael Trevino). S početkom školske godine Elenu i njezine prijateljice fascinira zgodni i tajanstveni novi učenik Stefan Salvatore (Paul Wesley).


2.ep - 2. prosinca

Dok se u Mystic Fallsu zbog prolaska kometa priprema festival, Vicki je i dalje u bolnici, oporavlja se od napada kojeg se jedva sjeća. Stefan odlazi u bolnicu i svojim sposobnostima pokušava učiniti to da Vicki zbilja zaboravi što se dogodilo, ali pokušaj mu svojim dolaskom naglo prekida Vickin brat. Jeremyja i dalje muči škola i osjećaji prema Vicki. Na roditeljskom sastanku gospodin Tanner (Benjamin Ayres) u teti Jenni izaziva osjećaj da nije uspješna kao surogat-roditelj, osobito po pitanju Jeremyja. Elena odluči posjetiti kuću obitelji Salvatore kako bi razgovarala sa Stefanom, ali umjesto njega, susreće njegova šarmantna brata Damona. Damon otkriva iznenađujuće podatke o Stefanovoj prošlosti, a kada Stefan dođe kući, Elena ostaje zbunjena i posramljena jer shvaća da se on nije obradovao kad ju je vidio. U međuvremenu, Vicki se počne prisjećati napada.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju