Elena stiže kući i doznaje što se dogodilo njezinu ujaku Johnu i Jeremyju.

2.sez., 1.ep., 4. ožujak

Elena stiže kući i doznaje što se dogodilo njezinu ujaku Johnu i Jeremyju. Šerifica Forbes (Mraguerite MacIntyre) sukobljava se u bolnici s Mattom, Bonnie i Damonom dok iščekuje vijesti o tome hoće li njezina kći Caroline preživjeti prometnu nesreću. Nakon zbunjujućeg razgovora s Elenom o tome što se te večeri dogodilo Damon prvi shvaća da se Katherine vratila. Budući da se vratila, Stefan i Damon žele doznati što želi, zašto je došla i kolika je prijetnja njihovim voljenim osobama. U međuvremenu Tylera, koji je još utučen zbog očeve smrti, iznenadi njegov šarmantni i tajanstveni stric Mason Lockwood (Taylor Kinney) koji je došao utješiti obitelj.

 

 

 

2.sez., 2.-3.ep., 5. ožujak

Kada zbunjena i očajna Caroline napusti bolnicu i pridruži se prijateljima na karnevalu u Mystic Fallsu, Damon odmah želi nešto poduzeti, ali Stefan i Elena je spašavaju. Matt ne razumije Carolineino neobično ponašanje, ali usprkos tomu pokuša joj priznati što osjeća prema njoj. U međuvremenu, Damon je sumnjičav prema Tylerovu stricu Masonu (Taylor Kinney) i iskorištava Tylerovu prevrtljivu narav kako bi naveo Masona da oda svoju tajnu. Uzrujana zbog svega što se događa oko nje, Bonnie se iskaljuje na Damonu.
Elena, Damon i Alaric otputuju na sveučilište Duke kako bi preko Isobelina istraživanja o folkloru i paranormalnim pojavama pronašli tragove s pomoću kojih bi mogli razriješiti zagonetku o obitelji Lockwood. Bivša Isobelina učenica Vanessa (Courtney Ford) ponudi im svoju pomoć pri tumačenju istraživanja te pritom i sama ponešto doznaje. Stefan se suočava s novom opasnošću u šumi, a Tyler dolazi do šokantnog otkrića o Masonu (Taylor Kinney).

 


2.sez., 4.-5.ep., 6. ožujak

Stefan poduzima drastične mjere kako bi doznao pravi razlog Katherineina povratka u Mystic Falls i šokiran je nakon što mu ona otkrije nove tajne o tome što se uistinu dogodilo 1864. godine. Damon mijenja pristup kako bi izgladio razmirice s Masonom (TAYLOR KINNEY), ali to će ga skupo stajati. U međuvremenu Tyler želi da mu Mason kaže istinu o Lockwoodima, a kad im Katherine postavi ultimatum, Stefan i Elena nemaju mnogo izbora.
Tyler od Masona (TAYLOR KINNEY) doznaje više o prokletstvu obitelji Lockwood. Stefan i Damon prepiru se oko toga kako bi trebalo riješiti problem s Masonom. Elena pokušava držati Jeremyja podalje od misterija Lockwooda, ali Jeremy se nastoji približiti Tyleru. Mason otkriva šerifici Forbes (MARGUERITE MACINTYRE) šokantne informacije koje će te večeri dovesti do nasilja, priznanja i slomljenih srca.

 


2.sez., 6.ep., 7. ožujak

Unatoč Eleninu nastojanju da zaštiti Jeremyja, on želi pomoći Damonu i Alaricu da se suoče s Katherine. Šerifica Forbes (MARGUERITE MACINTYRE) i Caroline provode rijetke trenutke družeći se kao majka i kći. Bonnie slučajno doznaje nove informacije o Masonu (TAYLOR KINNEY) i otkriva ih Stefanu, nakon čega Damon odluči stvari uzeti u svoje ruke.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju