Izbezumljeni Peter saznaje da se njegov otac, podlac i alkoholičar, koji je napustio svoju obitelj prije tri godine, promijenio.

8.sezona, 21.epizoda - subota 26. ožujka
Lucy (Beverley Mitchell) zatekne svojega supruga Kevina (Terry Rhoads) i njegovu partnericu Roxanne (Rachel Blanchard) u kompromitirajućem položaju tijekom tajnog zadatka. Veza Cecilie i Martina nailazi na još jednu prepreku kada im zbog obveza nakon škole ne preostane mnogo vremena za zajedničke trenutke. A Chandler (Jeremy London) je možda kao novi roditelj zagrizao prevelik zalogaj. U međuvremenu, Ruthie (MacKenzie Rothman) i Peter (Scotty Leavenworth), koji su se izgubili na školskom izletu, susretnu „Izgubljene dječake“ Nicodemusa i Jacoba koji se ne samo pobrinu za njih dok velečasni Camden ne dođe, nego s njima podijele zapanjujući priču o svojoj borbi da prežive tijekom građanskog rata u Sudanu.

8.sezona, 22.epizoda - subota 26. ožujka
Nastane prava zbrka kada Matt (gostujuća zvijezda Barry Watson), koji ima problema u braku sa Sarahom (gostujuća zvijezda Sarah Danielle Madison), na povratku u Glen Oak sretne svoju bivšu djevojku Heather (gostujuća zvijezda Andrea Ferrell). Simon (David Gallagher) neočekivano javi da za ljeto dolazi doma. Lucy (Beverley Mitchell) namjerava istražiti zašto je Roxanne (Rachel Blanchard) odjednom tako prezaposlena da se ne može družiti s njom budući da je uvjerena da Roxanne iza Kevinovih leđa (Terry Rhoads) potajno želi postati detektivka.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju