Tijekom svoje nedjeljne propovijedi Eric predloži da se umjesto financijskog doprinosa svatko obveže kako će pomoći osobi u nevolji.

8.sezona, 6.epizoda - 8. siječnja
Tijekom svoje nedjeljne propovijedi Eric (Stephen Collins) predloži da se umjesto financijskog doprinosa svatko obveže kako će pomoći osobi u nevolji. Kevin (Terry Rhoads) predloži da Lucy (Beverley Mitchell) i on zajedno rade na uspostavi programa nadgledanja četvrti, ali ona želi raditi za Habitat for Humanity. Eric pozove svojega novog zeta (Carlos Ponce) i zamoli ga da s Mary (Jessica Biel) dođe na obiteljsku večeru što Carlosa učini vrlo nervoznim. Ruthie (MacKenzie Rothman) kao svoj projekt odabere vrlo sramežljivu novu učenicu u školi te uskoro dozna da ona ima tajnu. U međuvremenu, Peter odabere Ruthie kao svoj projekt što je navede da mu kaže da trebaju provoditi manje vremena zajedno. Chandler (Jeremy London)i Roxanne (Rachel Blanchard) stalno se susreću pa se probude njihovi stari osjećaji.

8.sezona, 7.epizoda - 9. siječnja
Eric (Stephen Collins) i Annie (Catherine Hicks) organiziraju zabavu dobrodošlice za Ruthinu prijateljicu muslimanku Jill Dupree (Randa Sabbah) i njezine roditelje (Kamal Marayati i Yareli Arizmendi), ali obitelj Dupree oklijeva s dolaskom. Eric je šokiran i razočaran kada otkrije da njegova četvrt nije prijateljski raspoložena prema muslimanima. U međuvremenu, lopovi opljačkaju Ceciliinu kuću dok su ona i njezin otac (Brad Maule) na prvom sastanku Kevinova programa nadgledanja četvrti: Roxanne (Rachel Blanchard) je mentorica delikventnom 16-godišnjaku (A. J. Trauth) i sumnja da je on možda sudjelovao u pljački, a Chandler (Jeremy London) shvati kako ga privlači Peterova (Scotty Leavenworth) mama Paris (Shannon Kenny).
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju