Izbezumljeni Peter saznaje da se njegov otac, podlac i alkoholičar, koji je napustio svoju obitelj prije tri godine, promijenio.

8.sezona, 12.epizoda - 29. siječanj
Izbezumljeni Peter (Scotty Leavenworth) saznaje da se njegov otac, podlac i alkoholičar, koji je napustio svoju obitelj prije tri godine, promijenio i želi ponovno biti dio Peterova života. Nakon tih velikih vijesti Chandler (Jeremy London) mora odlučiti kako će ovo utjecati na njegov odnos s Paris (Shannon Kenny) i Peterom. U međuvremenu, Ruthie (MacKenzie Rothman) osjeća da je Peter u ovom kaotičnom razdoblju gura od sebe, a Eric (Stephen Collins) pronalazi human način da okolina i njegova obitelj prihvate Vica.

8.sezona, 13.epizoda - 30. siječanj
Eric (Stephen Collins) osjeća da se mora umiješati kada Martin, koji se nedavno uselio obitelji Camden, postane članom profesionalnog bejzbolskog tima Miami Gatorsa te počne razmišljati da napusti školu. U međuvremenu, Ruthie (MacKenzie Rothman) zatraži Lucynu (Beverley Mitchell) pomoć kako bi uvjerila njihovu majku da joj dopusti da s Peterom (Scotty Leavenworth) ide na zabave za parove. Na posljetku, Chandlerova majka (gostujuća zvijezda Concetta Tomei) neočekivano ga posjeti kada je imenovan za upravitelja očeva imanja.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju