Na početku ljeta Simon je ubio Paula Smitha u automobilskoj nesreći i iako mu svi pokušavaju pomoći, teško se nosi s činjenicom da ga je ubio.

8.sezona, 2.epizoda - 11. prosinac
Mary (Jessica Biel) iznenada dođe doma u posjet te Ericu (Stephen Collins) i Annie (Catherine Hicks) priopći neočekivane vijesti. U međuvremenu, Simon (David Gallagher) kaže Cecilii (Ashlee Simpson) da mora razmisliti o njihovoj vezi. Lucy (Beverley Mitchell) i Kevin (Terry Rhoads) prilagođavaju se bračnom životu. Chandler (Jeremy London) prekine vezu s Roxanne (Rachel Blanchard) nakon što dozna da joj se ne sviđa pomisao da postane svećenikova žena, dok Roxanne traži Kevinov savjet kako da se ponaša prema potištenom Chandleru. Camdeni otkriju tko je trudan.

8.sezona, 3.epizoda - 12. prosinac
Budući da je Annie (Catherine Hicks) otputovala, Eric (Stephen Collins) mora sam ići sa Simonom (David Gallagher) pred Prosvjetno vijeće koje će raspravljati o njegovoj ranoj maturi. Tijekom sastanka Simon se poveže sa svojim savjetnikom Maynardom (Cirroc Lofton) i oni shvate da su obojica djeca svećenika. U međuvremenu, Lucy (Beverley Mitchell) nađe Chandlera (Jeremy London) kako se ljubi s prekrasnom plavušom u crkvi te ne zna bi li to rekla Roxanne (Rachel Blanchard). Kevinov šef (George Stults), detektiv Michaels (gostujuća zvijezda Christopher Michael) prevari ga da mu pričuva njegovu šestogodišnju unuku.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju