Ovogodišnja dobitnica nagrade TVyNovelas predstavlja netipičnu junakinju koja će zaintrigirati hrvatske gledatelje. Od producenta serije 'Rubi' na male ekrane stiže prelijepa 'Teresa' od 7.rujna na Novoj TV!

86.-87.ep - ponedjeljak 7. studenog
Fernando kaže Teresi da dobro promisli prije nego što se rastane jer bi trebala oprostiti suprugu ako ga zaista voli. Teresa mu odgovori da je vrlo povrijeđena, ali da će razmisliti o tome.Arturo preda Teresi zahtjev za rastavu. Teresa se naljuti i kaže Juani kako bi voljela da ju je više preklinjao. Juana joj kaže kako joj Arturo svaki dan šalje cvijeće, da ju je zvao na putovanje i stalno je traži pa je zasigurno naposljetku zaključio da ona zaista želi rastavu. Teresa joj kaže da se stvari ne odvijaju po njezinu planu.Aída kaže Marianu da joj nedostaje i da želi opet biti s njim iako i dalje podupire Esperanzu. Kaže mu da ne želi znati što se s njom događa. Mariano joj odgovori da mora znati kako mu poslije ne bi prigovarala.
Aurora kaže Teresi kako nije u redu da razmišlja o Marianu dok je još udana te da je još gore to što joj nije priznala. Teresa joj odbrusi da je to ne bi trebalo zanimati ako je sretna s Martínom. Aurora joj odgovori da je prekinula s njim i da uviđa kako joj više ne može vjerovati.
Mariano kaže Aídi da je spreman zaboraviti Teresu i započeti novu vezu s njome. Aída kaže da će uživati u njihovoj ljubavi ne brinući se što se događa između njega i Terese zbog svog iskustva s Paulom, kad je stalno bila zabrinuta zbog njegove nevjere, a na kraju je jedino ona patila.Teresa u razgovoru s Aurorom porekne da se želi vratiti Marianu i da je to njezina mama tako shvatila jer je oduvijek htjela da mu se vrati.Mariano se ponudi razgovarati s Martínom oko njegove i Aurorine veze, ali ona mu kaže da su si odlučili dati vremena i da će se Mariano sigurno vratiti Teresi čim se rastane. Mariano joj odgovori da se nije zato vratio Aídi.

88.-89.ep - utorak 8. studenog
Hernán kaže Esperanzi da je više neće posjećivati jer ju je vidio kako se ljubi s Rubénom i pita ju je li odlučila dati drugu priliku ocu svoga djeteta. Esperanza mu odgovori da je to bio trenutak slabosti i da ju je Rubén opet iznevjerio jer ne želi priznati svoje dijete te da će ona postati samohrana majka. Fernando se ljuti na svoju majku zbog načina na koji se ponijela prema Teresi. Ona mu kaže da je brani toliko strastveno da izgleda kao da je njegova, a ne Arturova žena.
Esperanza kaže Hernánu da ga ne želi izgubiti jer joj je najbolji prijatelj. Hernán joj odgovori da se ne bi mogao odvojiti od nje čak i kad bi to htio i da mogu biti dobri prijatelji kad već njihova veza nije uspjela.Fito opet traži novac od Terese, a ona mu kaže da nema novca i da ne želi ništa tražiti od Artura jer se rastaju. Doda da će ga poslati u zatvor ako je ne prestane gnjaviti. Fito joj podrugljivo odgovori da to učini već jednom i da njemu neće smetati jer su mu u zatvoru prijatelji, ali i da će nju povući za sobom i reći sve njezinu mužu. Teresa se preplaši i da mu novac, a Fito joj kaže da ga može opet očekivati.Luisa kaže Oriani da joj se Teresa nije svidjela na prvi pogled, ali da je zadobila njezino povjerenje i sad su najbolje prijateljice. Oriana joj odvrati da je vrlo naivna i da se čuva Terese, pogotovo zato što je Fernando veliki ženskar.

90.-91.ep - srijeda 9. studenog
Teresa se pretvara da su je opljačkali kako bi opravdala novac koji je dala Fitu. Oriana kaže Marianu da zna kako je povezan s Teresom i Arturom i sve što se dogodilo, čak i ono u crkvi. Mariano joj kaže da je kod njega samo kao pacijent, ali Oriana mu odgovori da mu je dala svoju riječ da će mu pomoći i da će se događanje koje treba za svoj projekt s klinikom sigurno održati. Pokuša ga nagovoriti da joj kaže zašto je htio spriječiti Teresino i Arturovo vjenčanje. Mariano joj kaže da je to nešto što je ostalo zakopano u njegovoj prošlosti i da neće uspjeti izvući iz njega informacije. Oriani se svidi njegov odgovor i diskrecija i odluči mu pomoći.
Mariano kaže ocu da je upoznao utjecajnu gospođu koja mu je ponudila svoju pomoć, ali da je vrlo vezana uz Artura de la Barreru i ne želi da on to sazna. Gospodin Ramón mu savjetuje da ne radi stvari potajice jer to samo donosi više problema.
Gospodin Armando prečuje kada Teresa kaže Aídi da bi mogla otkazati putovanje i vratiti se Marianu kad god poželi. Aída kaže gospodinu Armandu da Teresa nije onakva kakvom se čini i da se nada da će to jednog dana uvidjeti. Teresa mu kaže da je to rekla Aídi jer ju je gnjavila, a on joj odgovori da joj ne bi smjelo smetati što drugi misle o njoj. Doda kako je shvatio da je Arturo zaista voli i da se nada kako će im putovanje u Europu spasiti brak.Aída kaže Marianu kako se posvađala s Teresom. Mariano kaže Teresi kako zna što je rekla Aídi i da više ne govori u njegovo ime te da bi Aídi prvoj rekao da joj se želi vratiti jer pokušavaju izgraditi vezu. Poželi joj sretan put. Teresa ga pokuša poljubiti, ali on je odbije.

92.-93.ep - četvrtak 10. studenog
Fernando kaže majci da ga prestane ucjenjivati nasljedstvom. Oriana mu kaže da ga obožava, ali da će, bude li to potrebno, kao majka morati poduzeti drastične mjere za njegovo dobro. Héctor kaže Arturu i Rubénu da je Mariano zadužen za pedijatrijski odjel u bolnici jer je tako Paloma odlučila i da bi trebali zaboraviti svoje osobne probleme s njim kad zajedno posluju. Mariano kaže Arturu da se ne brine zbog Terese, a Rubénu da će Aída biti s njim dokada to ona poželi.

94.-95.ep - petak 11. studenog
Teresa kaže Arturu da će zaboraviti sve i dobro se provesti.
Johnny kaže Gemi da mu je Fito posudio novac koji je trebao za bolničke račune svoje sestre, ali da ga je zamolio da nikomu ne kaže. Zamoli je da ona kaže kako mu je posudila novac.Luisa obavijesti Artura da će živjeti s Fernandom. Aurora pokušava nagovoriti Mariana da oprosti Aídi. Kaže mu da je ne opravdava, ali da jeEsperanzina veza s njezinim ocem potpuno poremetila njezin život. Kaže mu da se stavi na njezino mjesto i zamisli da njegova majka pati zbog istog razloga i da ima polubrata. Mariano joj odgovori da ga uvijek natjera da promisli i da žali što to nije shvatio prije jer bi njihov odnos bio mnogo drukčiji.
Teresa zavodi Artura i kaže mu da se želi zaljubiti u njega, ali onda ga odbije i kaže mu da ne može zaboraviti njegovu izdaju. Kaže mu da joj je žao što mu nije prije rekla da je spavala s Marianom te da je on njoj to isto trebao reći za Palomu. Dogovore se da će si uvijek govoriti istinu, ma kako bolna bila.
Hernán kaže Marianu i Aurori da je za Rubéna, njegovu ženu i Aídu zatražio zabranu prilaska Esperanzi jer joj samo čine nažao. Mariano mu kaže da je zabrinut za dijete kao i on.Paty kaže Juani da se Cutberto odlučio vratiti u svoje selo jer ne može podnijeti da se udaje za doktora Alcázara. Juana plače, a gospođa Refugio joj kaže da je sama kriva jer nije rekla Cutbertu da ne može imati djece i jer se udaje za čovjeka kojeg ne voli.

Rubén bijesan spočitava Esperanzi da ju je vidio kako koketira s Hernánom i da to neće trpjeti jer čeka njegovo dijete. Povuče je i Esperanza padne na pod. Rubén je kukavički ostavi samu. Fito ponovno potraži Teresu i traži njezinu pomoć za prijatelja iz zatvora. Teresa ga preklinje da ode i da će mu pomoći kad se vrati, ali Fito joj zaprijeti govoreći kako će joj uništiti i putovanje i brak.
Aurora kaže Marianu da njezina majka nije umrla, nego da ih je napustila i da se odmalena pita je li ona za to kriva i je li učinila nešto loše. Mariano je utješi govoreći da kao djevojčica nije mogla ništa krivo učiniti i da je kriva jedino njezina mama.
Mariano kaže doktoru Alcázaru da je, iako mu je obećao da neće govoriti o osobnim problemima s Rubénom, upravo on odgovoran za Esperanzin pad.
Teresa je sretna u Španjolskoj i Arturo joj kaže kako se nada da će ih to putovanje ujediniti.Rubén pokuša nagovoriti Mayru da posjeti Esperanzu i uvjeri se da čeka dijete sa svojim zaručnikom. Mayra mu kaže da neće ići dokazivati da to dijete nije njegovo.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju