Ovogodišnja dobitnica nagrade TVyNovelas predstavlja netipičnu junakinju koja će zaintrigirati hrvatske gledatelje. Od producenta serije 'Rubi' na male ekrane stiže prelijepa 'Teresa'.

126.-127.ep - ponedjeljak 5. prosinca
Nakon što su se poljubili, Teresa kaže Fernandu da je to bilo pogrešno zbog Artura i Luise te da se jako srami. Uvjerava Fernanda da osjeća nešto prema njemu još otkako kad su se upoznali, ali suzdržavala se i prije nego što je osjetila njegov zagrljaj, bila je iskrena prema Arturu. Međutim, sada ga želi toliko da joj ništa drugo nije važno te želi Arturu i Luisi reći istinu. Fernando joj odgovara da će u tom slučaju propasti njegove zaruke i njezin brak.
Teresa svom tati kaže da se Arturo mora promijeniti ili će ga u protivnom prijaviti policiji jer nijedna žena ne treba podnositi zlostavljanje.Teresa kroz suze objašnjava Arturu da mrzi svoju četvrt jer je podsjeća na to koliko puta nije imala što jesti i nije mogla kupovati knjige za školu, a najviše ju je bolio prijezir ljudi koji imaju novac. Pita ga zašto ju je doveo baš onamo, a Arturo joj prizna da je, nakon što je saznao da se udala za njega zbog novca, htio provjeriti hoće li ostati s njim, ali sad se kaje što je to učinio. Teresa mu odgovara da je tako ugrozio njihov odnos.Ruben dolazi u Teresin stan i ruga joj se, a ona mu odgovara da će mu se jednoga dana osvetiti iako on više nema što izgubiti jer je ostao bez bilježničkog ureda, više nema udio u Tirkiznom mjesecu, a ostao je i bez ljubavnice i sina te mu je ostala samo Aida.

128.-129.ep - utorak 6. prosinca
Luisa zatekne Fernanda i Teresu koji stoje jako blizu jedno drugom, a Teresa odglumi da je plakala jer opet ima problema s Arturom.Aida kaže Aurori da joj je drago što joj je ona suparnica jer je Mariano odabrao dobru osobu, a ne lažljivicu kao što je Teresa. Aurora joj zahvaljuje na iskrenosti i kaže da se nada da će Mariano odabrati jednu od njih dvije i prestati biti opsjednut Teresom.Mayra se vratila s puta, a Ruben se iznenadi kad vidi kako je smirena i zadovoljna. Kaže joj da moraju razgovarati, a ona odgovara da oni nemaju o čemu razgovarati osim o Aidi, ali s obzirom na to da je ona punoljetna, može i sam s njom komunicirati.
Teresa kaže Fernandu da privlače jedno drugo, ali boji se jer Arturo nešto sumnja jer je ona ravnodušna prema njemu, a također misli da je rekao vozaču neka je špijunira.Arturo kaže Fernandu da je jako nervozan i pita ga ima li problema s Luisom, a on odgovara da je nervozan zbog vjenčanja i problema sa svojim nasljedstvom.Aida kaže Marianu da njih dvoje trebaju opet pokušati jer da Aurora ne želi biti s njim, a Aida vjeruje da njih dvoje mogu imati ozbiljnu vezu. Mariano je moli da prestane inzistirati jer on voli Auroru i neće odustati dok ne bude s njom.Teresa očajava jer se Juana više ne želi udati za Hectora zbog ljubavi prema Cutbertu i pokušava je nagovoriti argumentom da ne može biti s nekim tko je njoj naškodio.

130.-131.ep - srijeda 7. prosinca
Fernando od Artura i Terese želi otkupiti njihov udio u Tirkiznome mjesecu, ali Arturo ne pristaje na to. Zatim mu nudi pozajmicu da otvori odvjetnički ured, ali Arturo to traži za sebe i Teresu, na što Fernando kaže da mu ne može pozajmiti novac, a Teresa kaže da je to zbog Oriane. Arturo kaže da je Teresa njegova supruga i da je Orianin problem ako ne može to prihvatiti.Aida donosi dar sinu kojeg je Genoveva navodno posvojila, a ona joj kaže da su bebi potrebne slane kupke pa ima medicinsku sestru koja ga je odvela u park.Teresa nagovara Artura da prihvati Fernandovu ponudu jer će tako brzo doći do novca, a on odgovara da će razmisliti.Cutberto kaže Juani da ne mora učiniti ono što joj Teresa savjetuje, nego ono što sama želi, ali on je neće vječno čekati tako da odlazi na selo i neka ga ona potraži nakon što donese odluku.
Fernando kaže Teresi da Arturo odbija njegovu pomoć jer još želi testirati njezinu ljubav, tako da mora biti strpljiva. Teresa mu ljutito kaže da više ne zna kako bi Arturu dokazala da ga voli i da će tražiti od njega do odu iako nemaju novca jer joj je važno samo to da spasi brak.Lucia se prijateljski ponaša prema Teresi, ali ona je otresita prema njoj. Pita Teresu što je muči, a ona odgovara da je se njezin život ne tiče.Teresa ljutito kaže Juani da će se rastati od Artura ako on nastavi griješiti jer ne želi gubiti vrijeme. Juana je pita namjerava li se vratiti Marianu, a Teresa odgovara da će pronaći nekoga tko je bolji i od Mariana i od Artura, ali ne bi bilo loše da potraži Mariana jer je on još voli. Juana joj odgovara da Mariano voli Auroru.Hector ne želi da Aurora bude s Marianom jer vjeruje kako on još voli Teresu. Aurora mu kaže da će otići u Zacatecas pomoći Marianu s ambulantama i da će mu reći kako želi biti s njim.

132.-133.ep - četvrtak 8. prosinca
Fernando ne želi da Teresa bude njegova odvjetnica jer Arturo ostaje bez svega i ako mu i on kao prijatelj okrene leđa, bit će mu još gore. Teresa priznaje da ima pravo, ali žali se da se Arturo ne trudi izvući iz problema i počeo je piti. Fernando joj kaže da će od Aide, Genoveve i Rubena otkupiti njihove udjele u Tirkiznome mjesecu.Mariano se razveseli Aurori, ali ona mu kaže da je došla samo zbog potpore projektu s ambulantama.
Teresa pljusne Luciju i izbaci je iz kuće nakon što otkrije da ona ima crtež na kojem je Arturo.Juana objašnjava Aurori da se njoj s Hectorom dogodilo nešto slično kao Aurori s Martinom te joj je bilo teško donijeti odluku jer nije htjela izgubiti Aurorinu privrženost nakon što povrijedi njezina tatu. Obje plaču i zagrle se.Teresa ljutito kaže Arturu da je otpustila Luciju jer se on ponaša drukčije, a ona je vrijeđa i optužuje da je zbog nje Arturo osiromašio.Ruben laže Esperanzi da je još voli i da je siguran da ona voli njega. Ona odgovara da prema njemu osjeća samo prijezir, a Ruben provocira Hernana.Aida ljutito kaže Oriani da je posao s Tirkiznim mjesecom propao, a Oriana joj kaže da će Fernando kupiti udjele u projektu, ali ne zna čini li to zbog Artura ili Terese. Aida joj odgovara da je, znajući Teresu, sigurno nekako nagovorila Fernanda na to.

134.-135.ep - petak 9. prosinca
Aurora napokon pristane biti s Marianom i poljube se.
Teresa kaže Luisi da mora otići u Zacatecas na Juanino vjenčanje i pita je kako joj idu pripreme za njezino. Luisa joj kaže da se Fernando naljutio na nju kada ga je večer prije pitala gdje je bio. Teresa je savjetuje neka ne ispituje Fernanda jer muškarci ne vole imati osjećaj da ih se nadgleda.Aida ljutito kaže Genovevi da će iskoristiti novac koji im je Fernando dao da potkopa Tirkizni mjesec.Fernando i Teresa potajice se ljube.Teresa se naljuti na Artura jer ne može ići s njom na Juanino vjenčanje. Upozorava ga da će se možda pokajati što nije išao s njom.Aurora kaže Juani da mogu ostati prijateljice iako se ona neće udati za njezina tatu koji također želi da bude sretna.U Zacatecasu Teresa pokušava koketirati s Marianom i iznenadi se kada ga vidi kako se ljubi s Aurorom. Aurora joj kaže da je s Marianom i da joj zbog svega što se dogodilo između njega i Terese nikad neće govoriti o njemu.
Oriana kaže Luisi da će Teresa napustiti Artura ako brzo ne vrati svoj društveni status jer je pohlepna i želi sve više i više. Luisa joj odgovara da je Teresa studirala jer želi bolji život, a Oriana komentira da je odabrala lakši put udajom za bogataša. Oriana se naljuti kada dozna da je Teresa u Zacatecasu s Fernandom.Fernando obećava Teresi da će prekinuti zaruke s Luisom. Poljube se, a Johnny ih vidi.Ruben dolazi Esperanzi i uvjerava je da ga ona još voli te da sad može on njoj biti ljubavnik s obzirom na to da je udana. Upozorava je da će ubrzo ona i njezin sin biti njegovi.
Johnny kaže Marianu da je vidio Teresu i Fernanda kako se ljube.Genoveva kaže Fitu da što prije ukrade Esperanzina sina jer ga želi uz sebe.Genoveva se naljuti na Rubena koji ima ogrebotinu na ruci. On joj objašnjava da je to učinila Esperanza kad je otišao vidjeti sina, a Genoveva komentira da ju je sigurno htio podsjetiti na stara vremena i upozorava ga da će ga ubiti ako je prevari.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju