Ovogodišnja dobitnica nagrade TVyNovelas predstavlja netipičnu junakinju koja će zaintrigirati hrvatske gledatelje. Od producenta serije 'Rubi' na male ekrane stiže prelijepa 'Teresa'

116.-117.ep - ponedjeljak 28. studenog
Teresa zavodnički kaže Fernandu da zna da je donirao krv za nju i da su se oduvijek izvrsno razumjeli, ali sada su još više povezani. Također ga zamoli da joj masira ramena.Aida kaže Oriani da ne može vjerovati kako su se tako dobri muškarci kao što su Mariano i Arturo zaljubili u tako zlu ženu kao što je Teresa, a Oriana odgovara da joj se čini kako Teresa već planira pronaći drugoga jer Arturo više nije bogat, ali da će je ona spriječiti u tome.Martin kaže Aurori da bi rado otvorio restoran u Parizu, a s obzirom na to da ona završava studij i njih dvoje će se vjenčati, mogli bi živjeti ondje. Aurora se iznenadi, ali pristaje.Martin na sastanku spomene da će Aurora i on možda živjeti u Francuskoj nakon vjenčanja. Marianu se to ne sviđa i kaže Aurori da će mu nedostajati.Genoveva upozorava Rubena da zaboravi nju i njezin novac ako nastavi proganjati Esperanzu. On odgovara da samo glumi kako opet želi biti s njom da bi se približio sinu za slučaj da plan s Fitom ne uspije. Genoveva ga upozorava da nije glupa poput Mayre i da će se pokajati ako je prevari.
Teresa se uz Arturovu potporu i strpljenje opet može kretati.Mariano upoznaje Aidu s njezinim bratom, na što ona izjavi da se osjeća krivom jer nakon što ju je vidjela shvaća da beba nije kriva ni za što. Ipak, ne može ga prihvatiti i najradije bi da Esperanza i Hernan odu nekamo tako da nema nikakvih kontakata s Rubenom.Arturo kaže Rubenu da kao kum Esperanzina djeteta neće dopustiti da ona nepotrebno pati pa zato neka dobro promisli želi doista sudjelovati u životu svog sina ili samo želi gnjaviti Esperanzu.Oriana kaže Arturu da se Teresa udala za njega iz interesa, a Mariana ga je ostavila jer nije imao novca, ali nije ga prestala voljeti. Spavali su zajedno dan prije njihova vjenčanja, a Mariano je došao u crkvu jer su planirali su pobjeći skupa i htio je zaustaviti vjenčanje.Arturo se odlazi suočiti s Marianom.Teresa se oporavila i uz izgovor da mu želi zahvaliti, odlazi k Fernandu i koketira s njim.

118.-119.ep - utorak 29. studenog
Aida kaže Marianu da je Arturo doznao da je Teresa spavala s njim dan prije vjenčanja i da su trebali pobjeći zajedno. Mariano je pita je li rekla to Arturu, a ona odgovara da nije znala jer joj on to nikad nije rekao, ali sumnjala je na takvo što.
Teresa plačući priznaje Arturu da ga je prevarila, ali uvjerava ga u svoju ljubav i da mogu biti sretni. Ramon kaže Marianu da Arturo zna za Teresinu nevjeru te da mu je dao njezin češalj koji je pronašao u stanu. Također mu je rekao da se Teresa stalno viđala s njegovim sinom jer je to htjela. Mariano ga ljutito upozorava neka se ne miješa u njegov život, a Ramon mu odgovara da mu je teško kao ocu gledati kako mu sin pati te, iako ne može smisliti Teresu zbog svega što mu je učinila, ako se stvarno vole, najbolje da se ona rastane i njih dvoje budu zajedno pa će možda onda shvatiti kakva je ona doista i napokon je zaboraviti.
Arturo kaže Fernandu da ga je Teresa prevarila, ali kako je kupio suprugu, zadržat će je pored sebe sve dok ga ne bude voljela onoliko koliko je on zbog svoje zaslijepljenosti volio nju.Luisa zabrinuto kaže Teresi da se uplašila kad joj je Oriana rekla da Arturo zna da ga je varala te da mora sve raščistiti s njezinim bratom.Fernando kaže Arturu da bi mu bilo bolje da se rastane od Terese, a on odgovara da neće prepustiti Teresu Marianu koji je rekao da će mu je preoteti te joj neće dopustiti da bude sretna ako on to nije.Mariano kaže Cutbertu da mu nije jasno kako je Arturo doznao za njega i Teresu jer mu ona to sigurno nije rekla. Cutberto odgovara da ne može smisliti Teresu jer je razdvojila njega i Juanu, ali ne bi je izdao unatoč tomu.Arturo zahvaljuje Oriani što mu je otvorila oči, ali moli je da to više ne spominje jer mu je Teresa rekla što se dogodilo i dogovorili su se da će ostati u braku te će na Luisino vjenčanje doći zajedno.

120.-121.ep - srijeda 30. studenog
Martin kaže Aidi da joj vraća slobodu jer zna da ga ne voli. Vidio ju je s Marianom i siguran je da ga nikad neće gledati ili ljubiti kao njega koliko god se trudila. Također dodaje da treba početi misliti na sebe, a ne raditi ono što drugi žele. Zna da je htjela studirati pedagogiju, ali odabrala je medicinu zbog tate, a mami je sve oprostila samo da bude uz nju. Savjetuje joj da pronađe muškarca kojeg će iskreno voljeti i on se neće oženiti njome samo zato što se ona osjeća obveznom ispuniti svoje obećanje jer bi se s vremenom osjećala kao da je u klopci, što on ne želi.Fernando kaže Oriani da Teresa iskreno voli Artura što će pokazati sada kad on više nije bogat i neka je stoga ostavi na miru. Oriana mu odgovara da se ne brine jer je samo pitanje vremena kad će Teresa ostaviti Artura.Teresa predbacuje Marianu da je zbog njegova tate Arturo doznao za njih, a on odgovara da Arturu to nije rekao njegov tata i on je glup što je opet htio biti s njom, a Arturo mu je rekao da ga je tražila novu priliku i da će ostati zajedno. Nada se da je naučila lekciju i da joj je bolje da ostane s mužem iako je siromašan jer ako mu kaže da opet želi biti s njim, mislit će da je to zbog novca i neće na to pristati. Arturo traži od Terese da mu pokaže svoju ljubav pružajući mu potporu jer se neće moći brzo opet obogatiti. Pita je hoće li ostati s njim, a ona odgovara da hoće.Martin kaže Marianu da je prekinuo s Aurorom jer ga ona ne voli te da se nada da će Mariano napokon zaboraviti Teresu i početi cijeniti Auroru tako da je nije izgubio uzalud.Refugio kaže Teresi da joj je drago što će ostati sa svojim mužem jer to znači da ga sad voli iako se udala za njega bez ljubavi. Teresa joj odgovara da će opet otići iz siromašne četvrti čim prije.Aurora kaže Marianu da ne želi biti bezobrazna, ali više se ne želi družiti s njim.Arturo kaže Fernandu da će u siromašnoj četvrti živjeti tri mjeseca nakon čega će biti siguran da ga Teresa iskreno voli i da se nije udala samo zbog novca. Fernando ga pokušava uvjeriti da je ne mora testirati jer mu je dovoljan dokaz to što je spremna ostati s njim.

122.-123.ep - četvrtak 1. prosinca
Teresa ne može skriti da joj smeta ideja da bi Mariano mogao voljeti neku drugu ženu. Mariano joj kaže da dva dana nije vidio Auroru, a također mu se ne javlja na mobitel i da mu strašno nedostaje pa će pokušati zadobiti njezinu ljubav jer je prekinula s Martinom.Teresa mu ljutito kaže neka pokuša, ali očekuje da će mu se dogoditi isto što i s Aidom.Teresa plače jer je Mariano više ne voli, ali ne želi to priznati Juani pa svoje suze objašnjava time što Arturo nije spreman učiniti bilo što da izađu iz siromašne četvrti.Fernando dolazi k Arturu i Teresi s izgovorom da se želi ispričati za ponašanje svoje mame, a Teresa opet koristi priliku za koketiranje s njim, ali ne želi otvoreno prihvatiti novac od njega. Fernando joj predlaže da se poslovno udruže i ulože novac od njegova nasljedstva koje će dobiti za tri mjeseca, a također joj kaže da se oženiti Luisom za mjesec dana.

124.-125.ep - petak 2. prosinca
Ruben se pokušava pomiriti s Aidom i kaže da želi opet živjeti s njom i njezinom majkom jer ga boli što je sve izgubio. Pokušao se zaposliti kao odvjetnik, ali nitko nema povjerenja u njega. Aida mu odgovara da je to logično i da mora započeti od nule jer nema ni obitelj ni novac te se vara ako misli da će ga dobiti od nje. Cutberto kaže Johnnyju i Paty da je uvjerio Juanu da je sa svojom šeficom kako bi postala ljubomorna i prekinula s Hectorom jer je siguran da ona voli njega.
Mariano preklinje Juanu da mu kaže gdje je Aurora jer joj želi reći što osjeća prema njoj. Ona mu odgovara da on još voli Teresu i da nije pošteno da gnjavi Auroru. Teresa približava svoje usne Marianu i kaže mu neka prizna da samo iz inata želi biti s Aurorom jer su osjećaji između njih vrlo snažni. Mariano je odbija i govori da je ona lijepa i senzualna žena, ali više je ne voli i želi samo Auroru. Teresa ga moli da je odveze kući, a on joj odgovara da ne trebaju ići zajedno i pozove joj taksi.Juana priznaje Aurori da je ona rekla Marianu gdje će je pronaći, ali to je učinila jer je bio očajan. Aurora joj odgovara da je dobro što je mogla razgovarati s njim i da joj je Mariano rekao da više ne voli Teresu, ali ne zna bi li mu vjerovala, a ubrzo se pojavila Teresa koja je htjela spriječiti da njih dvoje razgovaraju.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju