Ovogodišnja dobitnica nagrade TVyNovelas predstavlja netipičnu junakinju koja će zaintrigirati hrvatske gledatelje. Od producenta serije 'Rubi' na male ekrane stiže prelijepa 'Teresa'.

146.-147.ep - ponedjeljak 19. prosinca
Ruben uvjerava Esperanzu da nikada nije lagao da je voli te da joj dokaz za to treba biti njegov trud oko pronalaska njihova sina i zatim je poljubi. Esperanza ga odbija i upozorava da neće biti s njim dok joj se sin ne vrati.Refugio govori Juani da ne razumije što se događa te da se boji da će Teresa biti s Fernandom i napustiti Artura kao što je prije toga napustila Mariana.Fernando pokuša zavesti Teresu, a ona mu odlučno govori da je obećala tati da će uvijek postupati ispravno pa ne mogu biti zajedno jer se još nije rastala od Artura.Teresa kaže Aidi da je Ruben varao njezinu mamu s Genovevom i da može pitati Esperanzu ako ne vjeruje njoj jer ih je ona vidjela kako vode ljubav i zbog toga prekinula s njim.
Teresa kaže Arturu da je vidjela kako Genoveva i Ruben bacaju Fitovo tijelo u kanal i da je Genoveva mrzila Fita jer je otkrila da je on Paulu prodavao drogu, a Ruben joj pomaže jer su ljubavnici.Ruben kaže Esperanzi da je dobio fotografije sina, da je voli i uskoro će njih troje biti zajedno. Esperanza daje Paty pismo i moli je da ga preda Hernanu kad nje više ne bude, a u pismu je sve što mu ona želi reći osobno, ali ne može.Mariano zahvaljuje Arturu na pomoći i kaže mu da mu je Teresa priznala da se zaljubila u njega dok su bili u Europi.Ruben prikrije ljutnju nakon što mu Genoveva kaže da je prijavila njegova sina pod imenom Paulo kao samohrana majka jer nije mogla navesti njega kao roditelja s obzirom na to da nemaju dokumente o posvajanju.

148.-149.ep - utorak 20. prosinca
Oriana nudi Teresi novac da nestane iz života njezina sina, a ona joj odgovara da s Fernandom može imati jako mnogo pa neka bude velikodušna u svojoj ponudi ili će nastaviti vezu s njim.Porfirio ide na operaciju, a Paty mu govori da mora preživjeti jer ga jako voli.Mariano kaže Aurori da je voli, ali da se neće moći oženiti njome ako ne izađe iz zatvora. Govori joj da je s njom upoznao pravu ljubav i više mu je stalo do nje nego do sebe pa je zato moli da ga ne posjećuje da drugi zatvorenici ne bi mogli biti bezobrazni prema njoj. Aurora mu odgovara da će otići onamo gdje će on biti jer ne može živjeti bez njega.Mariano zahvaljuje Teresi što mu pomože iako ne razumije zašto to čini s obzirom na to da će imati problema s Fernandom. Teresa mu odgovara da je on njezina prva ljubav i da će joj uvijek biti važno da on bude dobro iako se zaljubila u nekoga drugog. Također Auroru smatra prijateljicom i čini to i zbog nje.
Teresa plače, a Arturo je pita zašto. Ona odgovara da je na završetku jednoga životnog razdoblja, a Arturo joj govori da je za to ona kriva jer se spetljala s drugim i zatražila rastavu te da je iskrene suze prolila samo Luisa za Fernandom. Također je uvjerava da će možda s Fernandom imati luksuz, ali nitko je nikad neće voljeti poput njega. Arturo kaže sucu da je Teresa kriva, ali ionako je prekasno. Fernando ljubomorno dolazi po Teresu, a Arturo ga pita nema li povjerenja u nju.Aurora i Aida dolaze u Genovevinu kuću s policajcima. Aurora kaže Aidi da je beba koju su pronašli Rodrigo, Esperanzin sin. Javljaju Hernanu, a Aida mu kroz suze govori da je njezin tata oteo svog sina i da želi Esperanzu pitati puno toga o njemu.

150.-151.ep - srijeda 21. prosinca
Arturo i Teresa se poljube. On joj kaže da je njihova rastava spremna i da više neće nositi vjenčani prsten jer je ona njihov brak pretvorila u smeće jer joj više vrijedi novac od ljubavi i uskoro će jedno drugom biti samo uspomena. Ironično joj kaže da ga može potražiti noć prije vjenčanja s Fernandom i biti s njim kao što je bila Marianom prije njihova vjenčanja.Mariano zaprosi od Hectora ruku njegove kćeri i kaže da je u zatvoru shvatio da mora svaki trenutak koji može provesti s njom. Hector pristaje jer je napokon siguran da voli Auroru.
Teresa odluči ponovno osvojiti Artura.Refugio plačući kaže Juani da je preživjela Rositinu i Armandovu smrt pa će tako preživjeti i Teresino omalovažavaje. Juana također kroz suze odgovara da je imala pravo i da se Teresa srami svih njih koji su joj samo pružali ljubav.Refugio kaže Aurori i Marianu da je Teresa novinarki rekla da su njezini roditelji umrli, a da je Juana bila njezina dadilja.Teresa govori Arturu da se neće udati za Fernanda jer voli njega te da ima novac s kojim mogu živjeti kako zaslužuju. Arturo joj predbacuje da ne može uživati s Fernandovim novcem.Fernando kroz suze Oriani govori da je imala pravo te da mu je Teresa uzela pola imetka i kuću koju je kupio Luisi.

152..ep - četvrtak 22. prosinca
Teresa potajice prisustvuje vjenčanju Mariana i Aurore i plače kad vidi Luciju pored Artura.Aida i Esperenza razgovaraju i oproste jedna drugoj sve što su si učinile, nakon čega Aida primi Esperanzina sina i naziva ga bratom. Teresa uvjerava Artura da ga voli i govori mu koliko joj je teško bilo kad umalo da nije umro i koliko je ljubomorna bila kada ga je vidjela s Lucijom. Moli ga da pokušaju ponovno, ali bez laži. Arturo odgovara da se mora odreći novca koji je stekla, ali ne vjeruje bi to ona učinila, a isto je u vezi s Lucijom. Mariano i Aurora uživaju na medenome mjesecu i planiraju svoju budućnost. Teresa pokuša vratiti Fernandu njegov novac i kuću, ali on joj odgovara da je trebala naučiti da se novcem ne može kupiti oprost i da mu ti milijuni ništa ne znače kad ne može imati nju.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju