Ovogodišnja dobitnica nagrade TVyNovelas predstavlja netipičnu junakinju koja će zaintrigirati hrvatske gledatelje. Od producenta serije 'Rubi' na male ekrane stiže prelijepa 'Teresa' od 7.rujna na Novoj TV!

56.-57.ep - ponedjeljak 17. listopada
Teresa vidi da je Juanita razočarana i kaže joj da nije ništa znala o vjenčanici koju joj je vjerojatno Luisa kupila kao iznenađenje.Ruben očajnički uvjerava Aidu da je druga žena bila samo avantura te da mu je obitelj najvažnija. Predlaže da s majkom ode na put, a on će im se pridružiti poslije. Aida odgovara da se nikada neće oporaviti od Paulove smrti te da joj je sada glavni cilj majčina dobrobit te će stoga ona preuzeti obiteljske poslove.Mayra ispriča Genovevi kako ju je Ruben prevario i kako je bila kod odvjetnika zbog pokretanja rastave, ali nije sasvim sigurna. Genoveva joj odgovara da je paru kod kojeg je povjerenje nestalo rastava najbolje rješenje.Teresa govori Arturu kako je sretna što priprema njihovo vjenčanje, ali žao joj je što Aida i Genoveva neće doći.
Mariano vidi kako se Aurora i Martin lijepo zabavljaju i to mu zasmeta. Teresa kaže ocu da može raditi u Arturovu uredu gdje će dobro zarađivati i imati zdravstveno osiguranje. Refugio kaže Armandu da će dobro zarađivati, ali ne zato što će ga cijeniti, nego zato što će biti šefov tast.Mariano pita Auroru izlazi li s Martinom, a nju zanima bi li mu smetalo kada bi to bila istina. Mariano tvrdi da ne bi, ali osjeća kako se udaljava od njega i nije primijetio u kojem je trenutku prohodala s Martinom. Aurora tužno dodaje kako ne primjećuje puno toga jer neprekidno misli na Teresu.Genoveva kaže Rubenu da nije mogla s Aidom razgovarati o poslovima njezine majke jer ju je pogodilo kad je vidjela Paulov pepeo.

58.-59.ep - utorak 18. listopada
Teresa se naljuti vidjevši Aidu s Marijanom, ali pretvara se da joj je svejedno i kaže Aidi da je ona ostavila Marijana te da je sretna jer se udaje za čovjeka kojeg voli, a Mariano je ne može zaboraviti. Aida odgovara da iako ga je ostavila, i dalje ga voli i sad izvodi svašta, jer je on zaboravlja.Aida zahvaljuje Marijanu što ju je branio pred Teresom, a on odgovara kako se ne smije svađati s Teresom ako mu stvarno želi pomoći. Aida mu kaže da ne želi probleme i moli ga neka joj pomogne promijeniti se.
Teresa Genovevi predstavlja Fernanda kao svog suradnika, a ova komentira s Palomom kako se već osjeća vlasnicom svega što je Arturovo. Paloma odgovara kako je nažalost Arturo kupio Teresi udio u projektu.Juanita odbija kuhati za Aidu i prihvatiti njezinu pomoć u klinici ako se ne ispriča Teresi. Mariano joj objašnjava kako ne može odbiti ničiju pomoć jer su mu potrebni svi koji žele pomoći. Aida joj kaže da ju je Paulova smrt promijenila i samo želi priliku da to dokaže, ali ako Juanita ne želi kuhati za nju, jest će negdje drugdje.Ruben nagovara Mayru da mu oprosti. Ona mu odgovara da je još povrijeđena i da ne zna što bi Aida mislila o tome.

60.-61.ep - srijeda 19. listopada
Aida kaže Arturu da nema dokaza, ali vjeruje da joj je Teresa poslala fotografiju tatine ljubavnice i dokumente o lažnoj rastavi kao dar za vjenčanje te da zbog toga nikada neće biti prijateljice. Arturo odgovara da Teresa nikada ne bi učinila takvo što.Martin pita Marijana smeta li mu njegova veza s Aurorom, a ovaj se ispriča zbog svog ponašanja i kaže mu da je Aurora njegova prijateljica i drago mu je što je sretna.Juanita ošamari Cutberta jer je doznala da je dobila cvijeće od Hectora, a ne od njega i ne želi ga više vidjeti.Aurora kaže Marijanu da Teresa ide dalje sa svojim životom, a on pušta da njegov prolazi pored njega. Mariano joj odgovara da će biti sa ženom koja ga istinski privuče i pita je može li ona zaboraviti njega zbog Martina, a ona kaže da ne zna, ali pokušat će.
Teresa kaže Aurori kako nije mislila da će ikada vidjeti Marijana među tolikim važnim ljudima. Aurora odgovara kako Mariano postaje važan liječnik i zbog svoje je humanosti zaradio poštovanje mnogih te da Mariano ispunjava sve svoje snove.Aida kaže Marijanu da se zbog njihova poljupca osjeća kao da izdaje Paula, ali ne želi da se on udalji od nje. Mariano odgovara kako se ne treba osjećati loše te da će biti samo prijatelji.Juanita govori Teresi kako bi možda bilo dobro da Esperanza ne dođe na njezino vjenčanje jer bi mogao nastati skandal kad vidi Rubena sa suprugom. Teresa odgovara da upravo to želi jer nije pravedno da Esperanza dobije dijete bez oca.

62.-63.ep - četvrtak 20. listopada
Nakon što su vodili ljubav, Mariano kaže Teresi da se ne može udati za Artura, a on će prekinuti s Aidom. Teresa se odupire, ali pristaje razgovarati s Arturom. Kaže da je dobra osoba i zaslužuje čuti to od nje, a ne od drugih. Također mora otići u njegovu kuću po svoje stvari. Moli Marijana da ne kaže što se među njima dogodilo prije sljedećeg dana.Hector službeno predstavlja Juanitu Martinu, Aurori i Teresinim roditeljima kao svoju djevojku. Cutberto optužuje Juanitu kako je istovremeno bila s njim i Hectorom, a onda ga ošamari.
Aurora kaže Teresi da se od jučer vidi da je nervozna i upita je muče li je dvojbe, a Teresa joj potvrdno odgovori. Juana joj pokaže ključeve od auta i kaže da joj je stigao dar od Artura. Aurora joj kaže da će, ako nema ljubavi, biti nesretna bez obzira na bogatstvo. Mariano sazna od Esperanze da će se Teresa ipak udati. Aurora kaže Teresi da joj je neobično što se ipak odlučila na brak baš kad je dobila auto. Teresa joj lukavo odgovori da je dvojila između vjenčanice koju joj je napravila kuma i one koju joj je darovao Arturo. Juanita to čuje i kaže joj da ugodi zaručniku i da odjene njegov dar jer je njoj dovoljno to što zna da cijeni njezin trud.

64.-65.ep - petak 21. listopada
Teresa kaže da nije mogla ostaviti Artura pred oltarom jer je bio dobar prema njoj i pridoda da, ako je zaista voli, neće reći Arturu za ono što se između njih dogodilo. Mariano joj bijesno odgovori da je i on bio dobar prema njoj, ali da nema razloga za brigu jer mu se, nakon svega što se dogodilo, neće ni približiti i kaže joj da mu se gadi. Esperanza zatekne Rubéna i Genovevu kako se ljube i prokomentira kako bi se njegova žena jako iznenadila da zna da su njezin muž i njezina najbolja prijateljica ljubavnici. Rubén je upozori da ne smije ništa reći Mayri.
Armando kaže Esperanzi da je najgore od svega to što se Aída usudila prijetiti Teresi i da se zbog toga brine. Uplakana Esperanza odgovori mu da bi trebala otići i da nakon svega ne želi da Aída i Rubén saznaju da je trudna. Nakon vođenja ljubavi s Arturom, uplakana Teresa prisjeća se Mariana. Uplakana Aída kaže Marianu da sad zna tko je ljubavnica njezina oca i da je sigurna da je Teresa imala prste u tome. Još se više naljuti kad sazna da je Mariano to znao i da joj nije ništa rekao.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju