Ovogodišnja dobitnica nagrade TVyNovelas predstavlja netipičnu junakinju koja će zaintrigirati hrvatske gledatelje. Od producenta serije 'Rubi' na male ekrane stiže prelijepa 'Teresa' od 7.rujna na Novoj TV!

46.-47.ep - ponedjeljak 10. listopada
Esperanza moli Teresu za prenoćište, ali Teresa joj odgovara da zna što se dogodilo, ali Ruben i njegova žena su ondje i ne smiju je vidjeti. Esperanza se želi suočiti s njima, ali Teresa je odgovara jer bi se Arturo naljutio s obzirom na to da mu je Ruben suradnik. Teresa kaže Esperanzi da se Ruben očito nema namjeru rastati i da je pitanje s koliko je još žena osim s Genovevom imao vezu.Pred Rubenom Teresa govori Mayri kako se njezina prijateljica zaljubila u oženjenog muškarca koji ju je napustio i kako neki muškarci svoje ciljeve ostvaruju lažima. Mayra odgovora kako je nevjeran muž nešto najgore za svaku ženu i da ona nevjeru nikada ne bi oprostila.
Teresa kaže Marijanu da ju je prijateljica pozvala u Cancun što je prihvatila kako bi se udaljila od svega i razmislila o svojoj vezi. Mariano joj pun nade kaže da će je čekati.Arturo odguruje Fernanda optužujući ga da iskorištava Luisu, što ovaj niječe jer se njih dvoje vole. Arturo želi odvesti Luisu u Meksiko i govori joj da je Fernando ženskar koji se nikada neće promijeniti. Luisa odgovara da je Fernando njezin dečko, da je veza ozbiljna i da je ne može natjerati na povratak. Želi ostati zbog Fernanda i svog posla i branit će vezu od bilo koga.

48.-49.ep - utorak 11. listopada
Mariano izvan sebe baca stvari i kaže Aurori kako ne može vjerovati da mu je Teresa opet lagala i da je završio s njom zauvijek te da će je zaboraviti i nastaviti dalje sa svojim životom.Esperanza kroz plač moli majku za oprost. Zna da je pogriješila, ali nije joj bila želja nikoga povrijediti. Govori kako se Ruben nikada nije namjeravao rastati, a osim s njom, ima veze i s drugim ženama. Želi se suočiti s njima kako bi mogla nastaviti dalje.Cutberto kaže Juaniti da Mariano ima razloga vjerovati u pomirenje s Teresom te da bi se njih dvoje trebali oženiti i imati djecu. Juanita odgovara da nikada neće imati djecu s njim jer ga želi izvan svog života.Aurora i Mariano odlaze u noćni klub i susreću Paula i Aidu.
Paloma upozorava Teresu da, iako će se Arturo oženiti njome, ona će mu biti suradnica, prijateljica ili što god drugo Arturo poželi.Aida govori Aurori kako nije mogla vjerovati kad ju je vidjela kako pleše s taksistom. Aurora je moli da ga više ne zove tako jer je završio studij i sad je liječnik.Aida kaže Marijanu da mu odijelo dobro stoji, a on joj zahvaljuje na komplimentu i objasni kako njemu ne bi bio problem nastaviti raditi kao taksist, dostavljač za njezinog tatu i živjeti u siromašnoj četvrti. Aida komentira kako je po tome različit od Terese koja se Paulu predstavljala kao bogatašica i uvijek ga dočekivala u Aurorinoj kući ili bi je netko dovezao do mjesta sastanaka, a čini joj se da je Mariano bio taj vozač.

50.- 51.ep - srijeda 12. listopada
Teresa prijeti Aidi da će dovesti Rubenovu ljubavnicu njezinoj mami ako Arturu kaže za Marijana. Aida odgovara da je ne može ucijeniti jer zna da bi ona više izgubila kada bi Arturo doznao da se udaje za njega iz interesa. Teresa bijesno prijeti da će uništiti njezin brak s Paulom.Aurora predbacuje Teresi što Marijanu daje nade u pomirbu, a otišla je u Cancun s Arturom. Trebale bi biti prijateljice, a Teresa joj sve više laže. Ova joj odgovara da nije lagala i da se neće udati za Artura.
Arturo odbije Palomu i kaže joj da je više ne voli. Paloma ga upozorava neka se ne ženi Teresom jer nju zanima samo njegov novac. Arturo joj ljutito odgovara neka ne vjeruje u Genovevine tračeve jer mu je Teresa već na bezbrojne načine pokazala da ga voli te neka se brine samo za njihovu poslovnu suradnju.Mariano kaže Aurori da mu puno znači i da je jako voli, a ona mu odgovara da i ona njega već jako dugo voli.Esperanza kaže Teresi da se nada kako se ne udaje samo zbog novca jer bez ljubavi neće moći uživati u intimnostima. Mariano se bori da u životu postigne ono što ona želi i u tome uspijeva. Teresa joj priznaje da je u pravu, ali Mariano ju je odbio i zato će se udati za Artura.

52.-53.ep - četvrtak 13. listopada
Mariano zaprosi Teresu pred Arturom koji mu bijesno govori da će se ona udati za njega. Teresa grubo Marijanu kaže da se udaje za Artura i ne želi nikog drugog. Armando kaže Marijanu da je njegova kći odabrala za koga će se udati i neka je ostavi na miru.Martin kaže Aurori da želi ozbiljnu vezi s njome.Arturo pita Teresu otkud Marijanu obraz da je zaprosi ako su samo izašli nekoliko puta prije više godina. Teresa odgovara da su bili par, ali kao tinejdžeri, a sada je Mariano ne može zaboraviti i pustiti na miru.Teresa potraži Marijana i kaže mu da je ostavila Artura zbog njega, ali s obzirom na to da ju je odbacio, vratila mu se jer je sigurna da će ga zavoljeti. Zato ga moli neka se makne, a on odgovara da slobodno ispunjava svoje ambicije.
Aida optužuje Teresu da je Paulo umro njezinom krivicom i baca joj u lice sredstvo za čišćenje.
Mariano liječi Teresu, a Arturo mu predbacuje da je dodiruje kao pacijenticu, ali zapravo je želi kao ženu. Mariano odgovara da je to istina te da ona također njega voli. Arturo uzvraća da Teresa voli njega, a Armando moli Marijana da je pusti na miru jer će samo postići da ga Teresa zamrzi ako se bude svađao s njezinim budućim mužem.Aurora izvan sebe govori Marijanu ne zaboravi Teresu jer je ona sretna, a on to nikad neće biti ako ne shvati da ima i drugih žena koje ga mogu usrećiti.

54.-55.ep - petak 14. listopada
Arturo čuje Palomu koja je Genovevi rekla da je rodila njegovo dijete, napada je što je to skrivala i želi znati gdje je. Paloma kroza suze odgovara da je za trudnoću saznala nakon što je prekinula zaruke, a tata ju je, kako bi izbjegao skandal, odveo u Španjolsku gdje se dijete rodilo mrtvo.Teresa kaže Juaniti da će tužiti Aidu za napad, a ova je moli neka razumije da je Aida bila izvan sebe i da bi bilo dobro da završi u zatvoru.Arturo kaže Teresi da je Paloma rodila njegovo dijete, a ova odmah odgovara da je to možda laž i da treba napraviti DNK-analizu. Arturo joj objasni da se dijete rodilo mrtvo, a Teresa vidno odahne.
Mayra pokazuje papire o lažnoj rastavi Rubenu, a on odgovara kako ih netko želi uništiti i kako su mu ona i kći najvažnije. Aida majci govori da prestane biti žrtva jer postoji druga žena i neka se rastane od Rubena kadA to toliko želi.Teresa kaže Palomi da vijest o djetetu Arturu nije ništa značila jer će on svoju djecu imati s njom, a Paloma je ionako prestara za to. Paloma plačući izjuri iz kuće.Refugio kaže Armandu da ne može spavati u krevetu s njom dok ne dovede Teresu u red.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju