Nagrađivana serija dobitnica šest Zlatnih globusa i četrnaest Emmyja ispunila je želju producentice, autorice i protagonistice serije Tine Fey koja se sada može pohvaliti dodatnim impresivnim imenima na popisu gostujućih uloga ove serije.

4.sez., 12.-14.ep - nedjelja 29. siječnja

Liz Lemon (Tina Fey) uzima Franka (Judah Friedlander) za cimera i ugodno se iznenadi kad se njih dvoje dogovore da će pomoći jedno drugomu da se riješe svojih loših navika. U međuvremenu se Jenna Maroney (Jane Krakowski) obrati Jacku Donaghyju (Alec Baldwin) da pomogne s njezinom majkom Vernom (Jan Hooks), koja joj dođe u posjet.
Da bi izbjegla usamljenost na Valentinovo, Liz Lemon (Tina Fey) dogovori liječenje zubnog živca, no ubrzo shvati da nije dobro razmislila. U međuvremenu Jack Donaghy (Alec Baldwin) zavodi privlačnu i uspješnu CNBC-jevu voditeljicu Avery Jessup (Elizabeth Banks), a Jenna Maroney (Jane Krakowski) razočarana je kad njezin gnusni uhoda izgubi interes za njom.
Jackovi (Alec Baldwin) snovi se sruše kad ga Avery (Elizabeth Banks) obavijesti da se govorka da se kabelska kompanija sprema kupiti NBC. U međuvremenu Liz (Tina Fey) nađe muškarca svojih snova kojeg je susrela u čekaonici kod stomatologa, a Jenna (Jane Krakowski) s oklijevanjem pomaže Tracyju (Tracy Morgan) oko nagrade Tony.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju