Nagrađivana serija dobitnica šest Zlatnih globusa i četrnaest Emmyja ispunila je želju producentice, autorice i protagonistice serije Tine Fey koja se sada može pohvaliti dodatnim impresivnim imenima na popisu gostujućih uloga ove serije.

4.sez., 22.ep/1.ep - nedjelja 18. prosinca

Liz (Tina Fey) zapita se o sudbini kad susretne muškarca svojih snova, a Jackov (Alec Baldwin) ljubavni trokut između srednjoškolske ljubavi Nancy Donovan (Julianne Moore) i CNBC-jeve voditeljice Avery Jessup (Elizabeth Banks) kulminira. U međuvremenu Jennina (Jane Krakowski) dečka pogodi slična dilema kad njegova želja za drugom ženom ugrozi njihovu vezu. Kenneth (Jack McBrayer) nastoji uz pomoć Tracyja (Tracy Morgan) izbjeći promaknuće koje bi ga preselilo u L. A.
Jack (Baldwin) objavi Liz (Tina Fey), Tracyju (Tracy Morgan) i Jenni (Jane Krakowski) da se TGS smjesta treba prilagoditi kako bi bio bliskiji publici. Da bi pridonijela tomu, Jenna (Krakowski) odlučuje se na promjenu imidža, a Tracy (Morgan) pokušava stupiti ponovno u vezu s običnim čovjekom. U međuvremenu Jack šalje Liz (Fey) i Petea (Scott Adsit) u potragu za novim talentima koje bi angažirali za TGS, a Kenneth (Jack McBrayer) pokrene štrajk paževa.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju