Nagrađivana serija dobitnica šest Zlatnih globusa i četrnaest Emmyja ispunila je želju producentice, autorice i protagonistice serije Tine Fey koja se sada može pohvaliti dodatnim impresivnim imenima na popisu gostujućih uloga ove serije.

4.sez., 17.-18.ep - nedjelja 12. veljače

Liz Lemon (Tina Fey) potrudi se naći si dečka pa počne pohoditi zabave za samce s Jennom Maroney (Jane Krakowski), a Jack Donaghy (Alec Baldwin) osjeti se prisiljenim birati između svoje ljubavi iz djetinjstva Nancy Donovan (Julianne Moore) i voditeljice vijesti Avery Jessup (Elizabeth Banks). U međuvremenu rasistički komentar potakne opću uredsku debatu o anti diskriminacijskoj politici, a to potakne Toofera (Keith Powell) da donese veliku odluku vezanu za svoju budućnost u TGS-u.
Liz (Tina Fey) otkrije da je osoblje TGS-a ne poziva na svoje redovne izlaske te se svim silama potrudi da dokaže da i ona može biti zabavna. Jack mora izabrati između čuvara i smjene koju obojica žele, a Kenneth (Jack McBrayer) pomaže Tracyju Jordanu (Tracy Morgan) da bude dobar muž.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju