Nagrađivana serija dobitnica šest Zlatnih globusa i četrnaest Emmyja ispunila je želju producentice, autorice i protagonistice serije Tine Fey koja se sada može pohvaliti dodatnim impresivnim imenima na popisu gostujućih uloga ove serije.

4.sez., 20.-21.ep - nedjelja 11. prosinca

Jack (Alec Baldwin) sve se više zapetljava u svoj ljubavni trokut između Avery Jessup (Elizabeth Banks) i Nancy Donovan (Julianne Moore). Za savjet se obraća Liz (Tina Fey), koja se fokusirala na vlastitu vezu. Kad Liz ne uspije naći pratioca za Floydovo (Jason Sudeikis) vjenčanje, posjećuje svoje bivše dečke u nadi da će iskra ponovno planuti.
Liz (Tina Fey) zapita se o sudbini kad susretne muškarca svojih snova, a Jackov (Alec Baldwin) ljubavni trokut između srednjoškolske ljubavi Nancy Donovan (Julianne Moore) i CNBC-jeve voditeljice Avery Jessup (Elizabeth Banks) kulminira. U međuvremenu Jennina (Jane Krakowski) dečka pogodi slična dilema kad njegova želja za drugom ženom ugrozi njihovu vezu. Kenneth (Jack McBrayer) nastoji uz pomoć Tracyja (Tracy Morgan) izbjeći promaknuće koje bi ga preselilo u L. A.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju