Pregledava prostore koji se iznajmljuju da bi otvorila ordinaciju.

48.ep., 03. ožujak

Pregledava prostore koji se iznajmljuju da bi otvorila ordinaciju. Eda nazove Ateša i kaže mu da se trebaju naći da bi razgovarali o jako važnoj temi. Lale ide na sastanak s Egeovim izdavačem. Razmišlja o prihvaćanju njegove ponude. I Ege sa Zejnep dolazi u ured izdavača na razgovor u vezi s tiskanjem knjige

 

49.ep., 04. ožujak

Lale potpisuje ugovor koji joj je ponudio vlasnik izdavačke kuće. U tom trenu stižu i Ege i Zejnep. Kada vlasnik izdavačke kuće Lale i Egeu kaže da će u knjizi biti ispričana njihova priča, oni burno reagiraju. I Lale i Ege odlaze razgovarati sa svojim odvjetnicima. Šahika dolazi u Šejdinu i Kerimovu kuću. Šejda se jako iznenadi


50.ep., 05. ožujak

Eda zahvaljujući Barišu pronalazi posao. Nazina učiteljica nazove Lale i kaže joj da Naz ima problema s mokrenjem u gaće. Ege, Lale i Naz odlaze pedagogu. Zejnep baš i nije zadovoljna tom situacijom. I Ateš je ljubomoran jer misli da se Lale opet viđa s Egeom pa se počinje češće viđati s Edom. Lale, Ege i Naz ponovno su zajedno. Ege i Lale raspravljaju o skrbništvu. Naz se jako uplaši. Njezino malo srce to ne može izdržati pa padne u nesvijest.


51.ep., 06. ožujak

Zejnep se bez Egeova znanja nalazi s Lale i traži od nje da ode iz njihovih života. Ege i Lale onesviještenu Naz odmah vode u bolnicu. Zejnep sazna što se dogodilo i dođe. Eda nije baš uspješna na poslu. Šef je upozori na to. Šejda misli da Kerim ima vezu s drugom ženom. Šahika bez Šejdina znanja razgovara s vlasnikom kasina. Jedna Lalina prijateljica liječnica seli se u Izmir pa joj preda svoju ordinaciju.


52.ep., 07. ožujak

Zejnep bez Egeova znanja razgovara s Lale. Kaže joj da ode iz njihovih života. Ege razgovara s odvjetnikom, ali taj mu razgovor ne daje puno nade. Eda zatekne Bariša kod kuće s nekom djevojkom. Svi su u sudnici na saslušanju. Ege se prepire s Lale koja namjerava Nazinu bolest iskoristiti kao dokaz. Lale mu kaže da pita Zejnep za razlog. Situacija je napeta. U tom trenutku telefonski poziv uznemiri Lale.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju