Nova TV predstavlja Mariu Lopez, prvu latinoameričku sutkinju koja je imenovana sutkinjom Višeg suda u Massachusettsu! Tijekom svoje karijere u sudnici, sutkinja Lopez uvijek se borila za prava neprivilegiranih te donosila odluke koje su bile stroge, ali u isto vrijeme milosrdne i kreativne. Njezine brze reakcije, strastveno ponašanje i iskrenost povezuju je s gledateljima svih uzrasta!

(Judge Maria Lopez), SAD, 2006., reality serija
130 nastavaka
Od ponedjeljka do petka na Novoj TV

Uloge:
Maria Lopez……sutkinja
Pete Rodriquez…...sudski službenik

O radnji:
Nakon što je postala dijelom povijesti kao prva latinoamerička sutkinja koja je imenovana sutkinjom Višeg suda u Massachusettsu, Maria Lopez postala je poznata široj javnosti. Lopez se predano bori za marginalizirane članove društva jer je kao kubanska izbjeglica i sama morala prijeći težak put kroz siromaštvo i nedaće da bi postigla uspjeh. Na početku karijere Lopez je gotovo deset godina pomagala imigrantima kao savjetnica u Uredu za imigrante i izbjeglice. Sad, s više od 25 godina iskustva, sutkinja Maria Lopez dolazi na male ekrane kako bi nam pokazala svoju jedinstvenu osobnost!

Maria Lopez kao sutkinja Maria Lopez:
Maria Lopez utjelovljuje američki san kao imigrantica koja je prešla nezamislive zapreke kako bi dospjela do vrha pravnog sustava SAD-a. Rođena je u Havani te je s osam godina s roditeljima pobjegla pred revolucijom u Miami. Boreći se sa siromaštvom i nedaćama, mlada Maria svladala je engleski jezik za samo tri mjeseca te nastavila graditi budućnost boreći se za gubitnike. Nadahnuta čvrstim moralnim vrijednostima koje joj je usadio otac, sutkinja Lopez diplomirala je pravo na prestižnom fakultetu te je započela karijeru zastupajući podčinjene, neprivilegirane i marginalizirane članove društva. Od 1980. do 1987. sutkinja Lopez bila je pomoćnica javnog tužioca u Odjelu za građanska prava u Massachusettsu. Radila je i kao savjetnica u Uredu za imigrante i izbjeglice te je ´progurala´ zakon o civilnim pravima. Godine 1988. postala je dijelom povijesti kao prva latinoamerička sutkinja koja je imenovana sutkinjom Okružnog suda. Godine 1993. imenovana je sutkinjom Višeg suda u Massachusettsu. Ozbiljna i cijenjena, sutkinja Lopez poznata je po svojim specifičnim, kreativnim, milosrdnim i kontroverznim presudama. Kao primjer tome svjedoči da je jednom od muškarca koji je ubio svog prijatelja tražila da mu izgradi spomenik. Lopez trenutačno živi u Bostonu sa suprugom te ima dva sina.

Pete Rodriguez kao sudski službenik:
Pete Rodriguez rođen je i odrastao u New Yorku. Prije 14 godina, 1999. godine, postao je vatrogasac. Budući da je taj posao tradicija u obitelji Rodriguez, nije ni čudo da je Pete slijedio starijeg brata u odabiru karijere. Međutim, Peteova postaja pretrpjela je velike gubitke 11. rujna 2001. Iako Pete tog dana nije radio, čim je čuo za događaj, uključio se u spašavanje i čišćenje. Pete nikada nije sanjao da će biti televizijska zvijezda. Radio je kao član tehničkog tima u nekoliko televizijskih emisija, uključujući i talk show ´Ricki Lake´. Ondje su ga zapazili producenti te ga angažirali za seriju ´Sutkinja Maria Lopez´. U slobodno vrijeme, Pete uživa u boksu, vježbanju u teretani i životu u New Yorku.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju