Od prošlog tjedna 'Asi' možete gledati i petkom! Pogledajte što će se dogoditi u Vašoj omiljenoj seriji do kraja ovog tjedna!

Turska dramska serija Asi, koja je oborila sve rekorde gledanosti na malim ekranima diljem Hrvatske i postala uvjerljivo najgledanija strana serija, i dalje magično privlači ljude. Stoga je naša redakcija, za sve one koje to zanima, i koji su možda nestrpljivi dočekati početak epizode, napravila mali presjek događaja koji vas očekuju do kraja ovog tjedna.

Epizode koje će biti emitirane ovaj tjedan, započinju Demirovim pokušajem spašavanja Ilhana. U tom pokušaju slijedi Bulenta u Alep, odlazeći tamo s Kerimom. U isto vrijeme Asi zove Demira u pomoć, s obzirom da se našla u bezizlaznoj situaciji. Zna da spas njezina oca ovisi o tome što će reći Demiru.

>>> Sadržaj epizoda sljedećeg tjedna (17. - 20. siječnja)

U međuvremenu Kenan koji se i dalje nada ostvarenju ljubavi s Asi koristi situaciju, te uz pomoć Džemala Age i Neriman, pristaje platiti Ihsanovu jamčevinu. Ihsan izlazi iz zatvora, a tim djelom Kenan postaje junak… Nakon puštanja iz zatvora dolazi do olakšanja, međutim, problemi su preveliki da bi se odmah razriješili, s obzirom da dugovi i dalje pritišću Ihsana. Stoga, dogovara s Demirom način da sačuva zemlju. Onaj tko se najviše raduje Ihsanovu puštanju jest Kerim. On odlučuje zatražiti Defneinu ruku od njezine obitelji, međutim, Suhejla se protivi toj odluci te u tome ima potporu Lejle. S druge strane, Demir je ljut na Asi, te iako mu se ona pokušava opravdati, Demir nema razumijevanja. Uza sve to vidi fotografiju koju je uslikao Kenan. Na večeri sreće Kenana u društvu drugih djevojaka. Naposljetku, Asi i Demir se žestoko posvađaju, no taj sukob završavaju strastvenim poljupcem…

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju