Nakon što Zatanna Clarku i Lois pošalje čarobnu bocu šampanjca za njihove momačke i djevojačke večeri, ekipa nakon zdravice ostane bez svijesti.

10.sez., 15.-16.ep., 08. ožujak

Nakon što Zatanna Clarku i Lois pošalje čarobnu bocu šampanjca za njihove momačke i djevojačke večeri, ekipa nakon zdravice ostane bez svijesti. Kada se iduće jutro probude, shvate da se ne sjećaju ničega od prethodne večeri. Dok se pokušavaju prisjetiti što su radili, Lois shvati da je izgubila svoj zaručnički prsten te se s Oliverom vrati u kockarnicu jer misli da ga je ondje izgubila. Njih dvoje susretnu Sreću (gostujuća zvijezda JAMES KIDNIE), ekscentričnog vlasnika kockarnice, koji ih optuži da su mu ukrali novac. U međuvremenu, Clark kaže Chloe da se sjeća da je prethodnu noć ukrao zaštitarsko vozilo.
Lionel i Tess upuste se u borbu za Luthorovo ime. Clark i Lois zatečeni su najnovijim darom koji im je dala Tess.

 

10.sez., 17.-18.ep., 09. ožujak

Clark se šokira kada u staji nađe kutiju sa zrcalom. Clark Luthor ga iznenadi i pošalje Clarka Kenta u alternativnu stvarnost gdje Clark naiđe na vrlo ljutitog Jonathana Kenta. U međuvremenu, u našoj stvarnosti, Clark Luthor posjeti Tess i kaže joj da će je ubiti ne bude li na njegovoj strani. Lois zatraži od Emila da joj pomogne vratiti Clarka.
Nakon svega što se dogodilo sa Zakonom o registraciji vigilanata, Lois kaže Clarku da je najbolje da „Clark Kent“ padne u zaborav, da bude čudan tako da ljudi ne posumnjaju da je on Blur. Međutim, njih dvoje šokirani su kada slave željan superheroj iz budućnosti Booster Gold (gostujuća zvijezda ERIC MARTSOLF, „Days of Our Lives“) dođe u grad te svojim akcijama potpuno osvoji grad Metropolis. Booster započne kampanju s ciljem da zauzme Blurovo mjesto „Najvećeg superheroja na svijetu“ te pokušava šarmirati Lois kako bi ona napisala priču o njemu. No ona ne pada na njegove fore te započne vlastitu kampanju za Blura. Tijekom jedne od Boosterovih akcija, izvanzemaljsko oružje u obliku kukca padne s kamiona, uđe u dječaka po imenu Jaime Reyes (gostujuća zvijezda JADEN BRANDT BARTLETT) i pretvori ga u Plavog kukca. Nažalost, Jaime se ne može kontrolirati i Plavi kukac počne napadati Metropolis. Ovu epizodu za koju je scenarij napisao Geoff Johns režirao je Tom Welling.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju