Zakon o registraciji vigilanata na punoj je snazi te stvari krenu po zlu nakon što Zelena strijela pokuša zaustaviti prepad, no građani ga napadnu jer je superheroj.

10.sez., 11.-12.ep., 01. ožujka

Zakon o registraciji vigilanata na punoj je snazi te stvari krenu po zlu nakon što Zelena strijela pokuša zaustaviti prepad, no građani ga napadnu jer je superheroj. Clark otkrije da civili koji su napali Olivera imaju tetovažu Tame. Carter Hall i Star Girl (gostujuća zvijezda BRITT IRVIN) vraćaju se kako bi pomogli Clarku da se obračuna sa Sladeom (gostujuća zvijezda MICHAEL HOGAN) nakon što ovaj otme Lois.
Chloe Sullivan se vratila. Clark, Oliver, Lois i Dinah pušteni su na slobodu nakon što su ih uhvatili na Hawkmanovu pogrebu. No svi se prisjećaju kako ih je Chloe zatočila protiv njihove volje. Kada se Chloe vrati, Dinah upozori ostale da je Chloe možda izdajica. Oliver odbaci njezine sumnje, no Clark nije siguran može li vjerovati Chloe nakon što je nestala bez objašnjenja.
Clark, Oliver, Lois i Dinah pušteni su na slobodu, no svi se prisjećaju neugodnosti za koje smatraju da je kriva Chloe. Kada se Chole vrati bez objašnjenja, hoće li joj Clark moći vjerovati?


10.sez., 13.-14.ep., 02. ožujka

Clark se iznenadi kada ugleda Marthu (bivša zvijezda serije ANNETTE O'TOOLE) u vijestima kako govori na skupu protiv vigilanata. U međuvremenu, Lionel obznani svijetu svoje postojanje te preuzme LuthorCorp od Tesse i Olivera. Dok se Clark pokušava nositi sa šokantnim događajem, Lois i Chloe odluče ga razveseliti pokazujući mu snimke tisuće pristaša vigilanata koji iskazuju svoju podršku Bluru. (Snimke su snimili i poslali stvarni fanovi serije „Smallville“).
Chloe i Olivera zamijene za agente FBI-a koji istražuju Desaada i nedavnu seriju ubojstava te ih Desaadovi pristaše otmu. Desaad (gostujuća zvijezda STEVE BYERS) pokuša zaraziti Chloe Tamom. U međuvremenu, Lois kaže Clarku da mora biti oprezniji glede svog identiteta te mu predlaže da se preruši.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju