Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

(Heridas de Amor), Meksiko, Televisa
130 nastavaka

Televisa predstavlja vrhunski produciranu priču 'Slomljeno srce', čiji su glavni protagonisti prelijepa Jaqueline Bracamontes i fatalni glumac Guy Ecker uhvaćeni u mrežu razarajućih emocija.

ULOGE
Miranda….. Jaqueline Bracamontes
Alejandro….. Guy Ecker
Fabricio….. José Luis Reséndez
Gonzalo….. Enrique Lizalde
Bertha ….. Diana Bracho

O SADRŽAJU
Miranda San Llorente je moderna i prekrasna žena koja ima moć, bogatstvo i ljepotu. Njen otac je milijunaš Gonzalo San Llorente koji sve nade polaže upravo u nju. S obzirom da je njegova najstarija kći Florencia bolesna, a najmlađa Renata razmažena i neodgovorna tinejdžerka, Gonzalo za jedinu nasljednicu svog imena smatra odgovornu i poštenu Mirandu. Dok lijepa Miranda mašta o svom skorašnjem vjenčanju s Fabriciom Beltranom, ni ne sluti da je on zaljubljen u njenu mlađu sestru Florenciju. Da bi situacija bila gora, Mirandin zaručnik zapravo je žrtva manipulacije njene tete Berthe de Aragon, čiji je jedini cilj u životu uništiti Mirandu koja je slika i prilika svoje majke-Fernande.

Fabricio se vraća iz Njemačke sa svojim prijateljem Alejandrom Luqueom, koji ima svoj motiv povratka –osvetu. Naime, on vjeruje kako je Gonzalo ubojica njegova oca. No nakon što sretne lijepu Gonzalovu kćer Mirandu, Alejandro se nađe u nezavidnoj situaciji. Treba izabrati hoće li se osvetiti ili se prepustiti ljubavi kćeri svoga najvećeg neprijatelja. Gonzalo bankrotira zahvaljujući Cesaru, Berthinom suučesniku, a tada se Miranda mora susresti s teškim životnim situacijama kako bi vratila posao i obitelj koji su razoreni mržnjom jedne žene-njene tete Berthe. U ovoj nemilosrdnoj borbi osjećaja i strasti, ponosa i moći, Miranda i Alejandro će otkriti kako slomljeno srce može zaliječiti samo onaj koji ga je slomio.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju