Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

31.epizoda - 8. studenog
Renata kaže Mirandi zašto je Bertha otpustila Charo i krivi sebe što je ukrala Berthin nakit. Jedan zatvorenik prijeti Gonzalu i tajkun ga brani. Luciano misli da je Alejandro iskreno zaljubljen u Mirandu, jer je odbio Brittany. Florencia zamoli Fabricija da više ne prilazi Mirandi i ne razgovara s njom. Raul se ljuti na Francisca, jer ovaj ne prihvaća njegovu vezu s Lizanijom. Chaquiras kaže Caroli da će Samson iskoristiti pljačku banke da ubije Raula. Angel i Daniel traže od Juana da potpiše liječničku potvrdu u kojoj piše da je Julio neuračunljiv kako bi ga pokrali. Alejandro naručuje serenadu Mirandi. Bertha ga primi i strastveno poljubi, a Miranda to vidi.

32.epizoda - 8. studenog
Tajkun zamoli Diega da dozna tko želi ubiti Gonzala. Bertha kaže Alejandru da se Fernanda zaljubila u Alfreda znajući da joj je Sofia najbolja prijateljica. Alejandro i Bertha čuju kako Cesar kaže Mirandi da je sve sredio kako bi se vratili u Mexico City. Fernanda kaže Fabriciju da je Florencijino stanje ozbiljno i da postoji opasnost da umre prije nego što se dijete rodi. Alejandro kaže Mirandi da Gonzalo nije nikad upoznao Alfreda. Fernanda kaže Florenciji da će je liječiti drugi doktor. Tomasa kaže Fernandi da je teško pregledati Berthine stvari, jer pas Lucas uvijek čuva njezinu sobu. Francisco se slaže da Amparo izlazi s Romanom.

33.epizoda - 9. studenog
Gonzalo zamoli Mirandu da se makne od Cesara. Charo kaže Mirandi što je Bertha rekla radnicima na imanju i zašto su oni ljutiti. Cesar nudi Angelu i Danielu osiguranje investicije i da će im dati dodatne kompenzacije ako povuku tužbu protiv Gonzala i da kažu da je on za to zaslužan. Miranda navlači Berthu po imanju i kaže Alejandru što je rekla radnicima da je Miranda rekla, nešto što ih je nagnalo da napuste plantažu kakaa. Fernanda zamoli Lulu i Joela da po cijelom gradu potraže Naty. Juan zamoli Tomasu da mu da Florencijin lijek i da joj kaže da će se on brinuti o njezinu zdravlju.

34.epizoda - 9. studenog
Miranda preko telefona kaže Alejandru da zna gdje Bertha drži Alfredovu mapu. Juan kaže Tomasi da mu se sviđa Renata. Fabricio se prisjeća kako je poljubio Veronicu. Erica kori Veronicu, jer je spavala s Fabriciom. Miranda ne može naći Alfredovu aktovku u Berthinoj sobi. Julio kaže Fernandi da su Bertha i Gonzalo bili ljubavnici prije nego što se on oženio njome. Alejandro kaže Gonzalu da se želi oženiti Mirandom što prije. Vicente im kaže da su Angel i Daniel povukli tužbu. Roman kaže Amparo zašto se nije nikad oženio.

35.epizoda - 10 .studenog
Luis Alberto kaže Cesaru da istraga upućuje na Julija kao jedinoga krivca za pronevjeru. Dioničari su uzrujani kad im Vicente kaže da je Gonzalo svoje predsjedničko mjesto i dionice ustupio Mirandi. Veronica nagovara Renatu da je ne istjera s imanja. Juan vidi Fabricija i Veronicu kako se ljube. Bertha kaže ocu Santiagu da ga je ona tužila nadređenima. Juan zamoli Tomasu da sačuva lijekove koje je Bertha davala Florenciji. Juan moli Tomasu da pripazi na Veronicu, jer ako Florencia dozna da je Fabricio vara, srce joj to neće moći podnijeti. Carola kaže Amparo da će prestati živjeti kao dosad i da će naći pristojan posao.

36.epizoda - 10. studenog
Florencia zamoli Juana i Raula da ostanu na imanju. Rebeca kaže Juliu da Angela i Daniela nije bilo briga kako je on. Miranda kaže Alejandru da neće prihvatiti njegovu novčanu pomoć. Juan kaže Raulu da su Miranda, Florencia i Renata Fernandine kćeri. Fernanda otpusti Andreu. Bertha kaže Fernandi da su ona i Gonzalo bili ljubavnici i prije nego što su se vjenčali. Fernanda je pita zašto je htjela da se Gonzalo i Alfredo sretnu. Renata se drsko ispriča Juanu i Raulu. Julio kaže Mirandi da više neće inzistirati na tome da postane Gonzalov partner.

37.epizoda - 11. studenog
Alejandra upozorava Luciana za Cesara. Florencia kaže Tomasi da ako ona nije sretna, neće ni Miranda biti. Juan savjetuje Fabriciju da prakticira siguran seks s Veronicom, jer ona možda ima SIDU. Luciano kaže Cesaru i Luisu Albertu da namjerava kupiti dionice ostalih partnera investicija San Llorente i da njegov paket dionica nije na prodaju. Veronica izaziva Renatu da zavede Juana. Miranda vidi Fernandinu krunicu i prisjeća se što su joj rekli radnici s imanja. Rekli su da postoje samo dvije ovakve krunice, jedna Fernandina i druga njezina. Miranda se naljuti na Alejandra kad shvati da je on znao da je Fernanda njezina majka.

38.epizoda - 11. studenog
Daniel zamoli Luisa Alberta da pruži svoju potporu njemu, a ne Cesaru. Tajkun kaže Gonzalu da će izaći na slobodu i da će potražiti njegovu ženu i kćer. Alejandro kaže Fernandi da ne namjerava odustati od Mirandine ljubavi. Cesar plaća jamčevinu za Gonzala. Daniel kaže Gonzalu da je povukao tužbu zahvaljujući Cesaru. Miranda zahvali Cesaru. Fabricio daje Tomasi novac koji mu je ostao da plati za troškove imanja i moli je da ne kaže Mirandi. Luciano kaže Alejandru da Cesar razmišlja o prodaji svog imanja. Moli ga da se sprijatelji sa Cesarom. Miranda kaže Gonzalu da zna tko je Fernanda.

39.epizoda - 12. studenog
Tajkun zamoli neke zatvorenike da štite Gonzala. Fernanda kaže Alejandru da se morala odmaknuti od Mirande, Florencije i Renate zbog Alfreda kojeg više nije voljela. Iz straha, Gabino i Arcadia poriču pred Mirandom da je Bertha kriva što su svi radnici na imanju dali otkaz. Miranda nagovara berače da ostanu na berbi kakaa. Juan zamoli Veronicu da prestane tražiti Fabricija. Roman se naljuti na Francisca, jer mu ovaj ne odobrava vezu s Amparo. Tomasa kaže Mirandi da je Fabricio platio sve troškove za imanje. Renata iznenada poljubi Juana.

40.epizoda - 12. studenog
Fernanda kaže Amparo za odnos između Berthe i Gonzala. Alejandro kaže Dairi da mrzi Gonzala i da voli Mirandu, što mu onemogućava da uživa u svojoj osveti. Otac Santiago govori Alejandru zašto je Sofia umrla, a on je morao otići iz Meksika. Juan kaže Mirandi da Florencia i Fabricio imaju problema. Renata kaže Berthi da ima lijekove koje su skrili Juan i Tomasa kako bi ih poslali u laboratorij. Arcadia i Gabino nađu Naty i vrate je na imanje. Bertha kaže Charo da ide na put i zamoli je da kaže Mirandi da je otišla posjetiti svoju prijateljicu Nenu. Bertha zamoli Nuriju da joj rezervira avionsku kartu za Njemačku. Florencia kaže Mirandi da zna da joj je ostalo još malo života. Alejandro i Daira misle da je samo Bertha mogla izazvati Sofijinu smrt i izbacivanje oca Santiaga.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju