Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

101.epizoda - ponedjeljak 7. veljače

Bertha kaže Nuriji da Florencia ima dijete. Liliana pristaje raditi ekskluzivno za Alejandra u Ulaganjima San Llorente. Fernanda kaže Juliju da je Rebeca sigurna da se među njima nešto događa. Liliana kaže Mirandi da ona radi u Ulaganjima San Llorente. Fernanda kaže Berthi da joj daje nekoliko dana da se iseli iz kuće jer se ona useljava. Luciano kaže Mirandi da joj prema Alejandrovim uputama nisu rekli da će Liliana raditi u tvrtki San Llorente.

102.epizoda - utorak 8. veljače

Amparo kaže Franciscu da voli Romana, ali da je još više zanima tečaj za slastičara i prodavanje čokolade koju ona napravi. Za vrijeme saslušanja, Cesar i Bertha upiru prstom u Alejandra da je on ubio Gonzala. Cesar kaže Berthi da se Julio osjeća vlasnikom tvrtke i da je on sada taj koji koči. Bertha Zgodnomu daje upute što da radi s Nurijom. Miranda izjavljuje u Alejandrovu koristi. Julio kaže Luisu Albertu da je Nurijino dijete umrlo. Juan kaže Renati da se nikad neće rastati od nje.

103.epizoda - srijeda 9. veljače

Bertha ne dopušta Luisu Albertu da vidi Nuriju. Bertha kaže Cesaru da je Luis Alberto zaljubljen u Nuriju. Vicente kaže Alejandru, Lucianu i Mirandi da Cesar i Julio sad imaju najvažnije ulagače San Llorentea. Samson kaže Cesaru da je Alejandro pušten na uvjetnu. Alejandro kaže Berthi, Amparo i Romanu da prekinu. Juan zamoli Carolu da si daju šansu i ako ne uspiju, bit će samo prijatelji. Poljube se. Luis Alberto promatra dok Zgodni odvodi Nuriju i dijete u kombiju.

104.epizoda - četvrtak 10. veljače

Miranda kaže Berthi da zna da je prijavila Nuriju kao svoju kćer i ako je ne nađu, optužit će je policiji. Luis Alberto kaže Cesaru da je vidio kad su Nuria i Zgodni odvezli dijete. Veronica i Erica kažu Renati da joj je Juan voljan dati rastavu ako ona pristane provesti vikend s njime. Amparo kaže Caroli da ne odobrava njezinu vezu s Juanom. Liliana kaže Alejandru da razumije Mirandinu ljubomoru jer su njih dvije vrlo slične.

105.epizoda - petak 11. veljače

Veronica kaže Erici i Renati da drži predavanje o sidi nekoliko grupa mladih ljudi, jer je ona vrlo dobro reagirala na liječenje. Bertha zamoli časnu majku da bude vrlo stroga prema Nuriji. Otac Santiago kaže Fernandi da, ako želi nadgledati Berthu, ona ne smije otići. Cesar kaže Mirandi da je ona jedina žena koju je on volio, ali da više nikad neće biti pristojan prema njoj. Bertha zamoli časnu sestru da se brine o Enriqueu kao da je princ i da će za to dobiti dobru financijsku naknadu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju