Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

121.epizoda - ponedjeljak 7. ožujka
Fabricio razmišlja o Florenciji. Ona se utjelovi i kaže mu da će uvijek bdjeti nad njime i Enriqueom i nestane. Charo kaže Fabriciju da osjeća Florencijin miris. Liliana kaže Alejandru da je sudac donio presudu u njegovu korist. Fernanda joj kaže da je on oženjen Mirandom i ne prihvaća ljude koji žele nauditi njezinoj djeci. Cesar kaže Berthi što mu je učinio Luis Alberto. Renata kaže Juanu da sumnja u očinstvo djeteta koje nosi. Miranda vidi da je njezina kuća u Ciudad de Mexicu već namještena i Renata joj kaže zašto.

122.epizoda - utorak 8. ožujka
Cesar zamoli Julija da uzme njegov kapital i kaže da ne želi više poslovati s njime, s Angelom i Danielom. Miranda kaže Liliani da će joj morati dati informacije samo ako će ona preuzeti Gonzalov slučaj. Miranda kaže Fernandi da ju je Sofia nazvala i pozvala na miniolimpijadu. Francisco nagovara Amparo da pusti Raula u Barcelonu na stipendiju. Alejandro prigovara Fernandi što je izbacila Lilianu i moli je da se ne miješa u njegovu vezu s Mirandom.

123.epizoda - srijeda 9. ožujka
Charo kaže Pameli tko je pucao u nju i tko je njezin pomagač. Raul kaže Juanu da on i Carola odlaze u Barcelonu studirati. Samson kaže Cesaru gdje se skrivaju Luis Alberto i Nuria. Miranda i Pamela gledaju Alejandra i Sofiju na miniolimpijadi. Preko telefona otac Santiago zamoli Alejandra da se nađe s Nurijom i Luisom Albertom jer oni odlaze na put. Otac Santiago kaže Nuriji da joj je Tomasa bila baka. Marisol kaže Mirandi da je ona Sofijina teta i da će se Alejandro uskoro rastati i oženiti Lilianom.

124.epizoda - četvrtak 10. ožujka
Cesar udari Luisa Alberta u hotelu. Miranda kaže Pameli da će pružiti Alejandru priliku da bude sretan s Lilianom i Sofijom. U hotelu Alejandro se svađa sa Cesarom i izbaci ga iz sobe. Renata zamoli Carolu da se ne miješa u njezin odnos s Juanom; pljusnu jedna drugu. Nuria i Luis Alberto kažu Mirandi i Alejandru kako je Lizania umrla i što su sve oni učinili protiv Gonzala. Juan kaže Caroli da on voli samo Renatu i da će njezin sin biti njegov. Luis Alberto donese Alejandru neke dokumente.

125.epizoda - petak 11. ožujka
Fabricio kaže Juliju da će ga zvati ocem i da će učiti Enriquea da ga zove djedom. Roman kaže Amparo da ga je nazvao Luis Alberto i rekao da odlazi s Nurijom u Brazil. Roman kaže Cesaru preko telefona da mu je Luis Alberto savjetovao da pokrene dobrotvorne udruge s ukradenim novcem i da će ta altruistička djela biti provedena u ime Cesara Beltrana.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju