Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

56.epizoda - 6. prosinac
Luciano kaže Alejandru da se dogovorio da će kupiti dionice od ljudi koji su ih htjeli prodati Berthi i dozna da su Cesar i Julio partneri u ulagačkoj tvrtki i daju posebne cijene klijentima tvrtke San Llorente. Bertha da novac Renati i kaže joj da je čeka bijedan život. Daira i Alejandro pitaju Lizaniju zašto nije išla kući spavati; ona im kaže, prema Cesarovu naputku, da joj se ne miješaju u život. Juan upoznaje Renatu s Amparo i Franciscom.

57.epizoda - 7. prosinac
Charo čita Tomasino pismo u kojem kaže zašto nije nikad vidjela svoju unuku Normu. Bertha se prisjeća da je nagovorila Alfreda da potraži Fernandu. Charo kaže ocu Santiagu što joj je Bertha rekla da će izjaviti i da je pas Lucas bio u blizini stuba kad je Tomasa pala. Renata kaže Caroli da joj nikad neće moći biti prijateljica. Alejandro kaže Mirandi da je uzrujan što je ona sretna kada vidi Fabricija. Alejandro kaže Dairi da ne može živjeti bez Mirandine ljubavi. Cesar savjetuje Juliju da proda svoje dionice Lucianu. Amparo i Francisco kažu Fernandi i Mirandi da Renata nije sretna što živi u siromaštvu.

58.epizoda - 8. prosinac
Miranda kaže Alejandru da bi trebao biti Cesarov prijatelj. Otac Santiago kaže Berthi da ima dokaze da je ona otela Tomasinu unuku i izazvala Tomasinu smrt i da će, ako mu se išta dogodi, ta osoba dati dokaze onomu komu bude bilo potrebno da istjera pravdu. Ona mu zaprijeti da će novinarima reći da on ima bogatstvo na banci ako ne nagovori Alejandra da zaustavi istragu. Juan naređuje Renati da očisti njihovu kuću. Ona mu kaže da je njihov brak vjerojatno farsa, ali za ostale će oni biti vrlo sretan bračni par. Pamela kaže Mirandi da je Cesar prodao svoje imanje u Tabascu Lucianu. Vicente kaže Gonzalu da su djelatnici računovodstva tvrtke San Llorente jednako odgovorni za pronevjeru.

59.epizoda - 9. prosinac
Lizania se ponudi da će Cesaru pozajmiti novac kako bi otvorio svoju tvrtku. Bertha kaže Alejandru da, kad se vrati s puta, želi odgovor. Cesar planira nastaviti iskorištavati Lizaniju kako bi uništio Alejandra. Oni se poljube. Renata se svađa s Amparo i kaže joj da je sluškinja. Alejandro kaže Mirandi da ga je Bertha zamolila da se oženi njome. Lizania kaže Cesaru da Alfredo nije umro one noći kad se posvađao s Gonzalom i da se Alejandro vratio kako bi mu se osvetio. Amparo kaže Franciscu da Renata i Juan imaju problema. Juan kaže Renati da se ne može vratiti na imanje San Llorenteovih i da im neće dopustiti da ga ponižavaju zbog nje.

60.epizoda - 10. prosinac
Charo da Mirandi praznu aktovku za koju je Bertha rekla da će je baciti. Alejandro kaže Lizaniji da joj neće ostaviti sve nasljedstvo. Alejandro zamoli Luciana da nadgleda Lizaniju. Miranda da aktovku Alejandru. U kući na imanju Cesar zatekne Samsona i Renatu kako se tuku i on ga udara. Renata mu kaže da se udala za Juana. Gonzalo da intervju novinarima o tome što se dogodilo u Ulaganjima San Llorente. Alejandro kaže Mirandi da Bertha u svojim rukama ima gotovo svu imovinu Luqueovih. Florencia i Fabricio vraćaju se iz Miamija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju