Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

96.epizoda - 31. siječanj
Miranda spasi Gabina usred oluje, a on padne u rijeku. Bertha kaže Nuriji da neće pomoći Florenciji za vrijeme poroda. Bertha razmišlja da iskoristi Florencijino dijete kako bi tražila Alfredovo bogatstvo. Renata kaže Juanu da će pokrenuti rastavu on je poljubi, a zatim i ona njega. Arcadia prati Pamelinu temperaturu. Julio kaže Rebeci da je postala jako okrutna otkako je Berthina prijateljica.

97.epizoda - 1. veljače
Francisco, Amparo, Raul i Carola planiraju prikupiti namirnice i odnijeti ih žrtvama uragana u Tabascu. Luciano, Pamela, Juan i Arcadia odlaze na imanje. Gabino primjećuje krvave mrlje na podu, očisti ih maramicom i baci to u plastičnu vrećicu. Juan pregledava Florencijino dijete. Nurijino dijete iznenada umre. Juan joj kaže da je umrlo od sindroma iznenadne dojenačke smrti. Miranda pomaže žrtvama uragana i pruža im utočište na imanju.

98.epizoda - 2. veljače
Amparo, Francisco, Raul i Carola dolaze na imanje i nose namirnice koje su oni i otac Santiago prikupili za žrtve uragana. Miranda kaže Lucianu da ju je Zgodni napao i da je ona pucala u njega, Gabino joj je dao maramicu s krvi koju će ona dati na analizu. Bertha kaže Cesaru da Nuria nije njezina kći. Na imanju Beltranovih, Samson zatekne Naty kako uhodi i Cesar je izbaci. Miranda se naljuti, jer je Liliana otišla na imanje a da to nije nikomu rekla i kaže joj što mora reći publici.

99.epizoda - 3. veljače
Chaquiras i Rafias kažu Alejandru tko im je platio da mu zagorčavaju život u zatvoru i, ako izađe, da ga ubiju. Cesar kaže Berthi da nagovori Nuriju da se rastane od njega svojevoljno. Ona kaže da je Miranda prebačena u bolnicu, jer ima upalu pluća. Fabricio kaže Florenciji tko ga je oteo. Juan se posvađa sa Cesarom, jer ga zatekne kako grli Renatu. Doktor Escalante kaže Fernandi, Pameli i Lucianu da se Miranda jako muči.

100.epizoda - 4. veljače
U bolnici Bertha prepozna Naty kad je vidi s Fernandom. Renata i Liliana sretnu se u bolnici. Liliana joj kaže da ima kćer po imenu Sofia. Cesar poriče da je ikomu platio da ga muče u zatvoru. Miranda se budi oporavljena i ljubi Alejandra. Liliana ih gleda. Cesar pozove Renatu u šoping u New Yorku. Poljube se. Vide ih Juan i Carola. Nakon nekog vremena, Charo kaže Renati da je zvala Veronica i uzrujana je jer zna da je već bila u New Yorku mjesec dana.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju