Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

86.epizoda-17.siječnja
Rebeca kaže Florenciji da je Fabricio otet, a ona doživi živčani slom. Cesar se naljuti na Juana, jer je rekao Rebeci da će je optužiti za ubojstvo ako se Florenciji išta dogodi. Alejandro kaže Mirandi da će Gonzalo srediti račune s njime te da je Bertha izazvala susret između Fernande i Alfreda one noći kad je Gonzalo pucao u Alfreda. Luis Alberto kaže Cesaru da Gonzalo istražuje njihovu pronevjeru u Ulaganjima San Llorente u Londonu. Cesar mu kaže da namjerava ubiti Gonzala prije nego što ovaj učini nešto protiv njega.

87.epizoda-18.siječnja
Cesar i Bertha misle da Alejandro vjerojatno ima istu srčanu manu kao i Florencia i Lizania. Daira kaže Juanu i Fernandi da je Lizania s čovjekom koji je tuče zato što je nisu nikako mogli naći. Veronica zamoli Florenciju da joj oprosti što je ucjenjivala Fabricija. Florencia misli da ga je ona otela. Cesar kaže Samsonu da se riješi Lizanijina tijela. Preko telefona, Trinidad kaže Rebeci da je Fabricio živ, ali pretučen. Lizaniju ostave na cesti i slučajni prolaznici joj upale svijeće. Daira kaže Mirandi i Renati da je jako zabrinuta za Lizaniju, jer nije došla kući spavati i nije uspjela stupiti u kontakt s njom. Preko telefona Cesar zamoli Samsona da nestane na neko vrijeme.

88.epizoda-19.siječnja
Cesar kaže Dairi da ne zna telefonski broj osobe koja je vidjela čovjeka koji je pretukao Lizaniju. Rebeca kaže Juliju da je Fabricio otet. Miranda kaže ocu Santiagu da je Fabricio otet i da se Lizania nije pojavila. Cesar kaže Juliju, Rebeci i Berthi da neće javiti policiji za Fabriciovu otmicu, jer bi ga otmičari mogli ubiti. Bertha posjeti Fabricija i preko telefona prekorava Zgodnoga što ga je pretukao. Fermin kaže Mirandi da su računi koje ga je zamolila da ispita iskorišteni za pronevjeru i glase na Gonzalovo ime.

89.epizoda-20.siječnja
Bertha prijet Fabriciju da će nauditi Florenciji i Rebeci ako on ne postane neka vrsta njezina odvjetnika koji će je braniti. Cesar kaže Luisu Albertu da je Lizania umrla u njegovu stanu i da se on morao riješiti tijela kako ne bi svalio sumnju na sebe. Cesar savjetuje Nuriji da mu bude poslušna tako da budu sretni sa svojim sinom. Preko telefona Miranda kaže Alejandru da se Lizania još nije pojavila. Bertha naredi Zgodnomu da psihološki muči Fabricija. Renata kaže Mirandi da joj je Lizania rekla da se upoznala s muškarcem s kojim je hodala preko nje.

90.epizoda-20.siječnja
Medicinska sestra u bolnici uzruja se, jer se Juan brine o siromašnoj starici. Daira i Miranda kažu Alejandru što je ubilo Lizaniju. Doktor Escalante kaže medicinskoj sestri da će je otpustiti jer nema osjećaja za ljude te zahvaljuje Juanu što brani život, a ne novac. Renata kaže Florenciji da je Lizania umrla. Cesar zamoli Rebecu da više nikad ne spominje da je bila zaljubljena u njega. Fernanda kaže Juanu da je nešto ili netko uzrujalo Lizaniju do krajnjih granica i da joj je to izazvalo srčani udar. Cesar kaže Berthi da je uživao gledajući Alejandrovu tugu zbog Lizanijine smrti.


 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju