Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

76.epizoda - ponedjelja, 3. siječnja
Renata se sjeća kako je bila zla prema Fernandi. Roman zamoli Francisca da mu pomogne uvjeriti Amparo da donosi vlastite odluke. Bertha kaže Fabriciju, Fernandi, Mirandi, Alejandru i Gonzalu u koga je pucala te noći kad je Fernanda otišla s imanja. Gonzalo misli da se Alejandro vratio kako bi mu se osvetio. Cesar kaže Nuriji da je ona Berthina kći i da može upravljati njezinim novcem tvrdeći da je mentalno nestabilna. Gonzalo odbija saslušati Fernandu. Bertha zamoli Renatu da ne dopusti Fernandi da joj bude blizu. Luciano kaže Alejandru i Dairi da je on spasio neke bankovne račune.

77.epizoda - utorak, 4. siječnja
Alejandro kaže Berthi da se gadila Alfredu, kao što se gadi i njemu. Otac Santiago kaže Fernandi kako da se suprotstavi Berthi; on joj kaže i da je Nuria Tomasina unuka, ali Bertha ju je prijavila kao svoju. Luciano kaže Alejandru i Dairi da su mu iz Italije javili da je Berthin odvjetnik poništio njihove potpise. Miranda zamoli Gabina da ne bude nepovjerljiv prema Naty. Florencia kaže Renati što se dogodilo kad ih je Fernanda ostavila. Alejandro zamoli Luciana da ukloni zlatne štitove iz njegova kapitala. Bertha i Cesar dogovore se da će se osvetiti obitelji San Llorente i Luque.

78.epizoda - srijeda, 5. siječnja
Lizania kaže Berthi da takva klauzula u Alfredovoj oporuci poništava dokumente koje ona ima. Cesar se naljuti na Lizaniju i istuče je zato što Berthi nije rekla za tu klauzulu. Cesar kaže Nuriji da ažali da se ona preseli u njegov stan. Fabricio savjetuje Juanu da ne dopusti Berthi da posjećuje Renatu. Zgodni provaljuje u Mirandinu spavaću sobu i ostavlja glinenu figuricu na njezinu krevetu. Florencia kaže Fernandi da želi znati od koga je naslijedila svoju bolest. Cesar kaže Fernandi da je on znao da se Alejandro vratio da se osveti Gonzalu.

79.epizoda - četvrtak, 6. siječnja
Ambrosio se vidi s Pamelom i kaže joj da je svjedočio Leonardovoj smrti. Fernanda zabrani Berthi da posjećuje Florenciju u bolnici. U kripti, Ambrosio pokaže Pameli i Ferminu Leonardov nadgrobni spomenik i prijeti da će ubiti Pamelu, Fermina i njihove obitelji ako Fermin ne otvori račun i Tajkun ne vrati novac. Daniel zamoli Gonzala da mu oprosti i kaže mu što ga je Cesar prisilio da učini. Fernanda kaže Alejandru da Cesar zna neke stvari koje znaju samo oni i Bertha i da je sigurna da oni zajedno rade.

80.epizoda - petak, 7. siječnja
Miranda nađe omotnicu koju je Florencia zamolila da je potraži. Fernanda je presretna kad nađe kolač i cvijeće i pretpostavi da su oni od Renate. Fermin kaže Alejandru i Lucianu za Ambrosijeve prijetnje. U bolničkoj kantini Cesar kaže Mirandi da je on još voli i iznenada je poljubi, a Lizania ih vidi. Ambrosio kaže Andreji da bi Pamela i Tajkun morali vratiti novac. Florencia zamoli Mirandu da se pomiri s Fernandom i Alejandrom. Tajkun kaže Pameli, Alejandru, Andredi i Ferminu da je dijelio ćeliju s Leonardom i da ga je vidio kako umire.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju