Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

51.epizoda - 29. studenog
Alejandro kaže Mirandi i Gonzalu da su ga udarili i ukrali mu auto. Raul preko telefona kaže policiji da ga je Sanson pozvao da napadnu banku. Bertha kaže Tomasi što je učinila protiv nje, da joj je Nuria unuka. Naredi psu Lucasu da je napadne i Tomasa padne niz stepenice. Gonzalo dolazi, a Tomasa umire. Alejandro se prisjeća da je vidio Romea i Chaquirasa u susjedstvu. Juan zaprosi Renatu. Lizeth kaže Cesaru da je saznao da su Luciano i Alejandro prijatelji.

52.epizoda - 30. studenog
Bertha kaže Renati da je otputovala u Njemačku kako bi riješila nešto u vezi s nasljedstvom koje su joj ostavili. Na Tomasinu pogrebu Fernanda zamoli Rebecu da nikomu ne kaže da Florencia nije Gonzalova kći. Charo misli da je pas Lucas kriv za Tomasinu smrt. Bertha joj prijeti da će je prijaviti i optužiti ako ne kaže da su ona i pas Lucas bili u kuhinji. Alejandro kaže Fernandi tko ga je napao.

53.epizoda - 1. prosinca
Alejandro i Samson se potuku. Juan kaže Franciscu da će se oženiti. Cesar zamoli Rebecu da mu pomogne da mu Miranda pruži priliku da joj pokaže koliko je voli. Bertha kaže Nuriji da je Tomasa umrla i naređuje joj da na neko vrijeme ode na imanje. Erica odlazi s Veronicom da ova napravi test na HIV. Gonzalo kaže Vicenteu da provjeri sve račune i da kaže da je spreman preuzeti Ulaganja San Llorente. Alejandro od Fermina traži da mu kaže tko je otvorio račun uime oca Santiaga. Tajkun kaže Mirandi da je Gonzalo prokazan i da mu nitko neće dati kredit. Andrea kaže Tajkunu da ona zna da on nije Leonardo.

54.epizoda - 2. prosinca
Samson čuje kad Amparo kaže Fernandi da će Renata živjeti u kući na imanju i da će moći razgovarati. Tajkun odvede Andreu do Lenardove kripte. Alejandro kaže Mirandi i Pameli da su uhvaćeni zločinci koji su ga pokrali i da je vratio svoj auto. Preko telefona Fermin kaže Berthi da Alejandro ispituje račun oca Santiaga. Gonzalo zamoli Vicentea da dozna tko ga je diskreditirao pred bankarima. Julio i Gonzalo potpisuju raspad njihova partnerstva. Cesar kaže Mirandi da on pomaže Nuriji jer je bila ostavljena kad je on doznao da je ona trudna. Miranda kaže Pameli da se njoj Cesar pokazao kao dobar čovjek. Luis Alberto kaže Nuriji da je voli.

55.epizoda - 3. prosinca
Daira baci tarot-karte i kaže Mirandi, Pameli i Renati da će neko vjenčanje donijeti tugu. Amparo pokaže Juanu vjenčanicu za Renatu. Gonzalo se uzruja kad vidi Alejandra i Mirandu i izbaci ga. Fermin kaže Berthi da račun oca Santiaga nije ni taknut i da se znatno povećao. Luis Alberto kaže Cesaru da Bertha pokušava kupiti dionice Ulaganja San Llorente. Preko telefona Bertha savjetuje Veronici da ode na Renatino vjenčanje. Alejandro kaže Lucianu da su Pamela i Miranda prijateljice. Cesar suoči Lizaniju s Alejandrom. Fernanda kaže Mirandi i Pameli da će se Renata i Juan potajno vjenčati.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju