Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

116.epizoda - ponedjeljak 28. veljače
Zgodni kaže Berthi da je on sve što ona ima i poljubi je. Charo kaže Mirandi da je pobjegla od Liliane, jer je Marisol htjela informacije o Alejandrovu i Mirandinu vjenčanju. Miranda prigovara Liliani, jer je ispitivala Charo. Juan kaže Renati da je ne želi izgubiti. Alejandro odlazi kad ugleda Mirandu i Fabricija kako se brinu o Enriqueu kao par. Alejandro se prisjeća kako mu je Fabricio rekao da će jedanput opet osvojiti Mirandu. Fabricio savjetuje Mirandi da ne gubi Alejandrovu ljubav. Marisol laže Alejandru i zabrinjava ga Sofijino zdravlje.

117.epizoda - utorak 1. ožujka
Fabricio kaže Juliju da su Cesar i Bertha bili supočinitelji u njegovoj otmici. Juan kaže Renati, Mirandi i Fernandi da se boji da je krv s maramice Cesarova, jer je krvario iz ruke kad ih je on vidio kako se tuku. Arcadia kaže Gabinu da Naty tvrdi da se Gonzalov duh vratio. Bertha zamoli oca Santiaga da se nađu u restoranu i zajedno sa Zgodnim prijeti mu da će reći da im je bio supočinitelj ako Alejandro poduzme išta protiv nje. Veronica brani Juana od Samsona.

118.epizoda - srijeda 2. ožujka
Na imanju Zgodni puca u Charo te on i Bertha potraže malog Enriquea. Renata i Veronica vide Charo ranjenu kako leži u kuhinji i pobjegnu. Raul kaže Franciscu da je Veronica spasila život Juanu. Liliana i Marisol piju u baru; Liliana prizna da je zaljubljena u Alejandra. Renata i Veronica odlaze u bolnicu s Enriqueom i kažu Juanu i Fernandi što se dogodilo u kući. Renati jave da je netko zvao Hitnu prije nego što je ona dojavila da je Charo ranjena i da je već odvezena u bolnicu. Fernanda zove Mirandu i kaže joj da je krv s maramice Cesarova.

119.epizoda - četvrtak 3. ožujka
Miranda kuša čokoladu i prisjeća se ljubavnih trenutaka koje je doživjela s Alejandrom. Miranda pozove Alejandra i Berthu da dođu na imanje. Marisol kaže Liliani da je Sofia prijavila Alejandra da ide s njom na miniolimpijadu u školi. Miranda nagovori čovjeka da kupi njezinu tvornicu čokolade; on joj da predujam. Nuria potpisuje zahtjev za rastavu. Fernandi i Renati javljaju da je Alejandro kupio namještaj San Llorenteovih na dražbi i da će mu ga dovesti. Alejandro nagovara neke ulagače da ulože u tvrtku San Llorenteovih.

120.epizoda - petak 4. ožujka
Miranda izbaci Cesara i kaže mu da se više nikad ne vraća, zamišlja kako je davi. Sofia kaže Liliani da ona nije dobra majka, jer ne želi da joj Alejandro bude otac. Carola kaže Juanu da je Renata trudna, ali da je njezino dijete vjerojatno Cesarovo. Juan se uznemiri. Preko telefona Alejandro nekomu kaže da će ga Luciano moliti da bude Mirandin partner u proizvodnji čokolade. Alejandro pristaje sudjelovati u miniolimpijadi. Marisol savjetuje Sofiji da pozove Mirandu. Fernanda i Juan ulože tužbu protiv Berthe i Cesara. Renata kaže Veronici da je trudna i da se boji da je dijete Cesarovo.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju