Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

71.epizoda - ponedjeljak 27. prosinca
Rebeca kaže Fabriciju da su on i Cesar Juliovi sinovi i da on to isto ne zna. Gonzalo kaže Mirandi da Alfredo nije mogao biti Fernandin ljubavnik, jer ga je on ubio dok su bili okrenuti jedan prema drugome, a prema tome što je Alejandro rekao, Alfredo je bio invalid zbog pucnja koji je dobio u leđa. Miranda kaže Alejandru što joj je Gonzalo rekao. Alejandro i Daira misle da je Bertha pucala u Alfreda. Alejandro i Miranda potpisuju predbračni sporazum. Fermin dostavlja novac s računa koji je Tajkun zatvorio. Preko telefona, Miranda kaže ocu Santiagu da Alejandro i Daira imaju problema s Lizanijom i da je Bertha zaplijenila imanje Luqueovih i Alfredove nacrte.

72.epizoda - utorak 28. prosinca
Gonzalo kaže Cesaru da mu je Julio otac. Veronica kaže Fabriciju da ima sidu i traži ga novac za lijekove ili će inače reći Florenciji što se među njima dogodilo. Alejandro i Miranda se vjenčaju. Florencia kaže Fabriciju da je vjerojatno posvojena, jer je njezina bolest nasljedna. Rebeca kaže Juliju i Cesaru zašto je Javier pristao da ona ima djecu drugoga muškarca. Angel i Daniel kažu Mirandi da ih je Cesar razočarao i da im je rekao da je Julio odglumio srčani udar u sveopćoj zavjeri i da im je rekao da tuže Gonzala.

73.epizoda . srijeda 29. prosinca
Renata zamoli Gonzala da joj oprosti i kaže mu da voli Juana i da će biti gdje god on bude. Cesar kaže Rebeci, Juliju, Angelu i Danielu da je on uvijek mislio da je Julio odglumio srčani udar kako bi pomogao Gonzalu. Fabricio se ispriča Alejandru i kaže mu da mu je Cesaar rekao za njegovu osvetu Gonzalu. Alejandro mu kaže da je kupio svoje imanje kako ga Cesar ne bi prodao neznancu i da je ono na njegovo i Florencijino ime. Na imanju, Fernanda kaže Berthi da su se Alejandro i Miranda vjenčali. Fabricio kaže Rebeci tko je kupio imanje i na čije ime glasi. Julio zamoli Rebecu da ga više ne traži.

74.epizoda - četvrtak 30. prosinca
Charo kaže Berthi da Miranda nije našla aktovku i da joj ju je ona dala. Bertha kaže Gonzalu da ona nije nikad otela Tomasinu unuku. Preko telefona Bertha kaže Zgodnomu da zapali plantažu kakaa. Daniel zamoli Raula da mu pomogne, jer on voli Carolu i želi se oženiti njome. Gabino kaže Alejandru za požar na plantaži kakaa i u naselju berača. Florencia ima srčani udar kad se sjeti noći kad je Fernanda napustila imanje. Naty kaže Arcadiji da je Miranda nasljednica cocolvosha i kada to dozna, bit će sretna. Miranda i Alejandro vraćaju se u svoju kuću i Fabricio im kaže da je Florencia imala srčani udar.

75.epizoda - petak 31. prosinca
Juan kaže Fernandi da se Florencia oporavila od srčanog udara i da je dijete dobro; Fernanda mu kaže da se Florencia prisjetila nje i da joj je to izazvalo udar. Miranda zamoli Alejandra da žive u njezinoj kući; on se složi. Raul kaže Caroli da on hoda s Ericom. Gonzalo zamoli Mirandu da okupi cijelu obitelj San Llorente i Alejandra kako bi se razjasnile stvari oko Berthe. Zgodni kaže Berthi da želi Mirandinu ljubav za sebe. Florencia zamoli Fernandu da je više ne napušta i zahvaljuje joj što joj je majka. Bertha kaže Zgodnomu da oni moraju Fabriciju dati lekciju.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju