Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

11.epizoda - 25.listopada
Alejandro kaže Juanu da mu je našao posao u bolnici u kojoj radi Fernanda. Fernanda primjećuje da je Florencia trudna. Fernanda kaže Benjaminu da je Florencia njezina kći, da ima ozbiljnu srčanu manu i da se boji da neće dočekati kraj trudnoće. Alejandro razmišlja o tome da iskoristi Mirandu da se osveti Gonzalu. Renata kaže Mirandi da Bertha neće ići na Florencijino vjenčanje ako ona ode. Francisco se uzruja kad čuje da je tvornica u kojoj rade bankrotirala i nitko ne može platiti radnike. Cesar preko telefona kaže Gonzalu da nedavna kretanja vrijednosti dionica nisu zabrinjavajuća.
12.epizoda
Alejandro na telefon zamoli nekoga da zaštiti njegov kapital. Roman ide s Amparo platiti dug mesaru Laureanu. Julio kaže Gonzalu da su obojica bankrotirali. Cesar kaže Luisu Albertu da su Gonzalo i njegovi roditelji bankrotirali i da je on bogat i ima novac investitora. Fernanda kaže Alejandru za Florencijinu trudnoću. Nuria kaže Cesaru da je trudna; on joj kaže da pobaci. Florencia zamoli Mirandu da joj oprosti; želi joj sve najbolje u braku. Julio kaže Gonzalu da je otpustio Cesara, jer se ponio grozno prema Nuriji.

13.epizoda - 26. listopada
Preko telefona Gonzalo zamoli Benjamina da otpusti Fernandu. On mu savjetuje da joj ne čini štetu, jer nju štiti netko tko je moćniji od njega. Francisco kaže Juanu i Raulu da mu nisu platili otpremninu u tvornici. Naty kaže Joelu da se želi vratiti kući, jer je na drvetu sakrila pištolj na kojem su otisci prstiju. Bertha nazove Cesara i kaže mu da zna za njegove sumnjive poslove u uredu. Na imanju Florencia upoznaje Fernandu s Gonzalom. Fernanda kaže Gonzalu da želi svojim kćerima reći da je ona njihova majka. Fernanda optužuje Berthu pred Gonzalom što mu nije rekla da se Renata drogira.
14.epizoda
Fabricio izbacuje Cesara. Miranda sanja da je Alejandro zavodi. Miranda kaže Berthi da Alejandro ne bi nikad obratio pozornost na nju. Bertha misli da Fernanda laže kad kaže da je Daira bila Alfredova žena, jer je on umro one noći kad se posvađao s Gonzalom. Gonzalo kori i kažnjava Renatu zato što se drogira. Tomasa predbacuje Berthi da je ona kriva što su joj djeca umrla. Bertha joj kaže da će joj vratiti unuku čim se Naty vrati s pištoljem koji je uzela. Daira kaže Fernandi koji je pravi uzrok Alfredove smrti.

15.epizoda - 27. listopada
Cesar kaže Fabriciju da će ga ubiti ako ga ovaj pokuša spriječiti da se oženi Mirandom. Juan kaže Raulu da će otići preko granice u potrazi za poslom, ali da ne smije prestati studirati. Raul zamoli Carolu da mu pomogne da ga zaposli Samsonova banda. Pamela kaže Fernandi da Miranda misli da su Gonzalo i njegova majka bili nesretni i da je to razlog zbog kojeg ih je on ostavio. Fabricio i Florencia spremaju se na medeni mjesec. On potajice kaže Mirandi neka ga čeka. Fernanda kaže Rebeci da je čovjek koji je štiti vrlo moćan i spreman je riješiti se svakoga tko im stane na put. Cesar zamoli Rebecu da napusti imanje. Alejandro razmišlja da se oženi Mirandom kako bi je oteo Fabriciju.
16.epizoda
Prema Berthinu savjetu, Renata kaže Mirandi da je se Fernanda želi riješiti kako bi opet pridobila Gonzala. Bertha kaže Mirandi da je čovjek kojeg su ona i Fernanda voljele mrtav. Gabino kaže Berthi da je Miranda radnicima na imanju rekla da je gospodarica kuće i da samo ona može davati naredbe. Cesar kaže Mirandi da će investicije San Llorente propasti i Gonzalo je uništen. Bertha pokuša okrenuti radnike na imanju protiv Mirande. Cesar kaže Mirandi da Alejandro nije izgubio novac, jer je zaštitio svoj ulog.

17.epizoda - 28. listopada
Alejandro kaže Mirandi zašto nije izgubio ništa novca. Ona mu prigovara, jer ju je uvjerio da je Daira njegova žena, a Lizania kći. Cesar kaže Berthi da je Gonzalo bankrotirao. Alejandro i Miranda se poljube, a Gonzalo ih vidi. Bertha i Cesar vode ljubav i on joj kaže da se Fabricio još nada nečemu s Mirandom. Juan zamoli Samsona da ne primi Raula u svoju bandu. Samson kaže Caroli da je izgubio brata zbog Juana i sad će izgubiti i Raula. Raulova i Samsonova banda napadaju restoran u kojem su između ostalih i Lizania, Renata, Veronica i Erica. Veronica okrivljuje Berthu da je ona kriva što se Renata počela drogirati.
18.epizoda
Cesar kaže Luisu Albertu da mu je Gonzalo vratio posao u investicijskom fondu San Llorente. Cesar čuje kako Gonzalo kori Julia što je prodao paket dionica koji su čuvali, jer su dionice sad u njegovim rukama i on ih može uništiti. Gonzalo kaže Mirandi i Alejandru da su se Florencia i Fabricio vratili, jer je ona saznala da je trudna. Gonzalo kaže Alejandru da se slaže s time da on izlazi s Mirandom. Cesar optužuje Julia pred Mirandom za pronevjeru i za prodaju dionica koje su bile čuvane. Pamela posjećuje Andreu u psihijatrijskoj bolnici. Angel i Daniel prijete da će tužiti Gonzala ako im ne vrati kapital i investicije. U restoranu Bertha poljubi Alejandra i u zamjenu mu posuđuje ogrlicu s Alfredovim dizajnom.

19.epizoda - 29.listopada
Miranda kaže Pameli kako misli da su Alejandro i Bertha ljubavnici. Bertha kaže Alejandru da je upoznala Sofiju, njegovu majku i da je Fernanda potaknula Sofijinu preuranjenu smrt. Gonzalo predbacuje Fernandi zbog njezine izdaje, ona zatraži pomirenje kako bi Florencia mogla biti sretna koliko joj je još ostalo od života. Cesar savjetuje Angelu i Danielu da se upišu na popis klijenata te da tuže Gonzala. Juan je jako ljut i kaže Amparito da ih smatraju delinkventima samo zato što su siromašni. Bertha naredi svom psu Lucasu da napadne Mirandu. Cesar kaže Juliu da mu neće dopustiti da osvoji Rebecu. Daira misli da je Miranda Alejandrova sudbina. On kaže da se vratio u Meksiko kako bi se osvetio Gonzalu, a ne da se zaljubi u Mirandu.
20.epizoda
Cesar kaže Rebeci da je Gonzalo u zatvoru. Raul se ispričava Lizaniji što ju je napao. Ona mu da svoj broj telefona. Bertha daje Dairi ogrlicu i kaže joj neka se ne miješa između nje i Alejandra. Samson nasrće na Renatine tjelohranitelje, jer je ona uvrijedila Amparo i Francisca. Miranda optužuje Julia da je on kriv što je Gonzalo u zatvoru. Cesar posjećuje Fernandu u bolnici. Ona mu kaže što joj je Gonzalo učinio. On joj kaže da je Gonzalo u zatvoru. Rebeca kaže Mirandi da se, po načinu kako je Julio prodao dionice, ne može znati tko je novi vlasnik. Nuria kaže Mirandi da su banke zamrznule račune San Llorentea.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju