Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

91.epizoda - 24 siječnja
Miranda savjetuje Lucianu da opet osvoji Pamelu. Renata osjeća da joj podsvijest nalaže da ostavi Juana, jer joj on nikad neće moći pružiti raskošan život. Bertha se uzruja kad zatekne Juana i Renatu u svojoj spavaćoj sobi. Gonzalo joj naredi da ih pusti na miru. Bertha pokuša okrenuti Renatu protiv Juana i savjetuje joj da više nikad ne ode u kuću na imanju. Gonzalo kaže Mirandi da bi volio znati što se točno dogodilo na imanju one noći kad je Fernanda otišla.

92.epizoda - 25. siječnja
Rebeca da svoj nakit Cesaru; on odbije da nakit ide s njime, poljubi Mirandu i kaže joj da je voli. Cesar kaže Fabriciju da bi mu trebao platiti imanjem koje ima u Tabascu za to što su on i Rebeca platili njegovu otkupninu. Alejandro kaže Mirandi, Florenciji i Fernandi da se Daira odlučila vratiti u Italiju. Gonzalo rekonstruira što se dogodilo na imanju i osuđuje Berthu da je pucala u Alfreda. Florencia se jako razveseli kad vidi Fabricija.

93.epizoda - 26. siječnja
Na pogrebu Vicente kaže Mirandi da je Alejandro uhićen. Charo kaže Berthi da je dala onakvu izjavu kakvu je ona točno tražila od nje. Vicente kaže Mirandi i Alejandru da će ga se morati prebaciti u pritvor jer ne postoje dokazi da je Zgodni bio kod San Llorenteovih. Fernanda i Fabricio kažu Florenciji što se dogodilo Gonzalu i Alejandru. Alejandro misli da su Bertha i Cesar bili s Gonzalom i da ga zato optužuju. Gabino kaže Arcadiji da mu je Miranda rekla da je Gonzalo umro.

94.epizoda - 27. siječnja
Fabricio kaže Fernandi da se Bertha ne bi nikad usudila ubiti Gonzala. Luis Alberto kaže Nuriji da je on siguran da je Cesar ubio Gonzala. Renata zamoli Juana da pokrene rastavu, jer je boli što Gonzalo nije nikad prihvatio njihov brak. Miranda zamoli Vicentea da angažira najboljeg odvjetnika i kaže mu kako da ga plati. U pritvoru Alejandra strpaju u ćeliju. Romeo i Chaquiras mu daju hladan, vrlo jak tuš za dobrodošlicu. Luciano i Vicente otpuste Luisa Alberta.

95.epizoda - 28. siječnja
Renata pokušava nagovoriti Mirandu da se pomiri s Berthom. Florencia kaže Mirandi da je Bertha dala izjavu protiv Alejandra. Miranda telefonira Alejandru i kaže mu da je ljubomorna jer njegova odvjetnica Liliana provodi s njime više vremena nego ona. Luis Alberto kaže Cesaru zašto nije dobro da se dva najbolja ulagača vrate u Ulaganja San Llorente. Bertha kaže Nuriji da nije nikad živjela na imanju i da ga se zato ne može nikako sjećati. Fernanda kaže Mirandi da će morati proći kroz tretman umjetne oplodnje ako želi ostati trudna.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju