Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

111.epizoda - ponedjeljak 21. veljače
Raul kaže Amparo, Franciscu i Caroli da mu je Juan rekao da je odveo Renatu u Valle de Bravo. Alejandro kaže Mirandi zašto je poljubio Lilianu, ali da voli samo nju. Bertha telefonira Fernandi i kaže joj da će razmisliti hoće li se vratiti u kuću i da će postaviti neke uvjete. Renata i Juan provode vikend u Valle de Bravu, vode ljubav, ali ona odlazi prije nego što se on probudi. Fabricio kaže Mirandi i Alejandru da Florencia ne odgovara. Fernanda daje Florenciji neku injekciju i kaže Fabriciju, Mirandi i Alejandru da Florencia umire.

112.epizoda - utorak 22. veljače
Roman kaže Amparo da je jako sretan što je opet vidi. Prema zahtjevu školskih susjeda, otac Santiago posjećuje časnu majku i primjećuje da je Nuria ondje. Bertha kaže Florenciji koliko joj je naudila; da je ona naredila da otmu Fabricija i da ima dokumente koje je ona potpisala, u kojima traži skrbništvo nad Enriqueom i stoga joj pripada nasljedstvo Luqueovih; zahvaljujući njezinim napucima ona je povrijedila Mirandu kad joj je otela Fabricija. Amparo kaže Juanu da Florencia umire.

113.epizoda - srijeda 23. veljače
Dok bdiju nad Florencijom, otac Santiago kaže Mirandi da ima pismo za nju. Miranda zagrli Fabricija i Alejandro je ljubomoran. Miranda ukori Renatu što je otišla u Valle de Bravo dok je Florencia umirala. Veronica kaže Raulu i Caroli da se Renata osjeća krivom što je spavala sa Cesarom. Bertha kaže Cesaru da je otac Santiago spasio Nuriju iz škole časnih sestara. Marisol upućuje Lilianu da potraži Alejandra i opet ga osvoji tako da Sofia dobije oca. Miranda, Alejandro i Luciano shvate da je Nuria nestala i misle da joj je možda Bertha nešto učinila.

114.epizoda - četvrtak 24. veljače
Preko telefona Bertha kaže Zgodnomu da ubije Nuriju. Samson kaže Cesaru i Berthi da Luis Alberto više ne živi u svom stanu. Iz Njemačke Liliani dolazi pismo u kojem piše da je oružje koje je ispitano bilo upotrebljeno u dva zločina; ubojstvo dvaju liječnika. Charo kaže Alejandru i Vicente da je vidjela kako je Zgodni ubio Gonzala i kaže im da nije dala izjavu jer su joj Bertha i Cesar zaprijetili da će je ubiti. U školi Sofia svojim prijateljima predstavlja Alejandra kao svoga oca. Bertha kaže Rebeci da su ona i Cesar, otkad je on bio tinejdžer, ljubavnici.

115.epizoda - petak 25. veljače
Luis Alberto zaprosi Nuriju kako bi iskoristio Cesarov novac za pomoć djeci bez roditelja. Rebeca zamoli Fabricija da joj oprosti što mu nije pomogla s njegovim problemima. Liliana kaže Mirandi da Sofia želi Alejandra za oca. Alejandro optužuje Lilianu da spletkari između njega i Mirande jer su oni sigurni u svoje osjećaje i žali što je u njoj izazvao takve osjećaje. Pamela i Luciano se vjenčaju. Luis Alberto kaže Romanu da će on i Nuria otputovati u inozemstvo kako bi pobjegli od Cesara; on im kaže da zna da je Lizania umrla u Cesarovu stanu i što je on radio s tvrtkom Ulaganja San Llorente.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju