Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

66.epizoda - 20. prosinac
Francisco kaže Amparo da će njihov taksi doći jako brzo. Otac Santiago zamoli Alejandra da prekine istragu o bankovnom računu koji je otvorila Bertha jer bi ona mogla nauditi nevinim ljudima. Miranda i Pamela posjećuju sajam kakaa kako bi vidjele kako iskoristiti kakao s imanja. Veronica savjetuje Renati da zamoli Juana da se presele na imanje San Llorenteovih jer ih on još dugo neće moći izbaviti iz siromaštva. Zgodni kaže Mirandi da bi htio kupiti imanje; ona mu prijeti pištoljem i kaže mu da ga neće nikad prodati. Fermin kaže Alejandru da ga je Bertha zamolila da otvori bankovni račun uime oca Santiaga i kaže mu kako ga je na to prisilila.

67.epizoda - 21. prosinac
Miranda zamoli Gabina da drži sve pristupe imanju zatvorene. Amparo kaže Fernandi da je Renata dobra djevojka. Charo kaže Fernandi da je dala sve što je Tomasa ostavila ocu Santiagu. Luciano kaže Alejandru i Dairi da je Bertha u Parizu i da se predstavila kao vlasnica Alfredovih nepoznatih nacrta. Miranda preko telefona kaže Alejandu da se želi što prije udati za njega. Roman da Cesaru Nurijin rodni list i kaže mu da je ona Berthina izvanbračna kći. Florencia kaže Mirandi da krvari i da se boji da ne pobaci

68.epizoda - 22. prosinac
Raul kaže Amparo da je Veronica izazvala probleme između Renate i Juana. Alejandro, Juan i Fernanda stižu na imanje; ona se brine o Florenciji. U Ciudad de Mexicu Renata kaže Gonzalu da bi Florencia mogla pobaciti. U bolnici, Miranda savjetuje Renati da radi blizu Juana kako bi što prije njihov brak profunkcionirao. Benjamin kaže Fernandi da je spriječen Florencijin pobačaj. Benjamin kaže Juanu da Florenciji treba transfuzija krvi, ali oni u bolnici nemaju njezine krvne grupe. Fernanda zamoli Gonzala da joj oprosti što mu nije rekla da mu Florencia nije biološka kći. Carolu zapošljavaju u supermarketu iako je osobi koja ju je zapošljavala rekla da je bila prostitutka.

69.epizoda - 23. prosinac
Amparo kaže Romanu da se neće iseliti iz svoje kuće kako bi se udala za njega. Carola kaže Amparo da ima posao. Tajkun odlazi u banku i traži da mu zatvore račun i daju njegov novac. Alejandro kaže Mirandi da se Bertha u Parizu predstavila kao jedini vlasnik Alfredovih nacrta. Fernanda kaže Gonzalu i Florenciji da se on oporavio. Cesar kaže Lizaniji da ne donira krv za Florenciju; ona ga posluša. Nuria zatekne Cesara i Lizaniju, a on joj kaže da petlja s Lizanijom jer ju je Alejandro poslao da ga uhodi. Luciano kaže Pameli da je on Alejandrov financijski savjetnik i da će čuvane dionice Ulaganja San Llorente dati Mirandi kao vjenčani dar. Cesar zlostavlja Lizaniju i naređuje joj da ne sluša Alejandra.

70.epizoda - 24. prosinac
Otac Santiago čita Tomasino pismo i pretpostavlja da je i Bertha pucala na Alfreda. Pamela kaže Mirandi da su ona i Alejandro razgovarali o njihovu vjenčanom daru. Otac Santiago donosi Tomasine papire Fernandi. Zgodni moli oca Santiaga da mu da posao. Zgodni kaže Berthi preko telefona da nije našao ništa u dokumentima oca Santiaga. Miranda kaže Gonzalu da će se udati prije nego što se Bertha vrati. Lizania drsko kaže Dairi da joj smeta što joj ova zabada nos u život; ona je pljusne i Lizana prijeti Alejandru da će ga tužiti ako joj ne da njezino nasljedstvo. Gonzalo kaže Mirandi da čovjek kojeg je ozlijedio ne može biti Alejadrov otac.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju