Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

1.epizoda, 18. listopada
Na hacijeni Santa Maria obitelj San Llorente Justina daje Mirandi u ime berača vjenčani dar te joj kaže kako je isti takava dobila i njena majka Fernanda. Mirandin zaručnik Fabricio se vraća iz Europe te odluči posjetiti Florenciju. Alejandro nazove Dariu u Italiju te joj kaže kako će se osvetiti gonzalu.. Bertha kaže Florencia da se ne treba osjećati loše zati što će se udati za sestrina zaručnika. Cesar kaže Gonzalu kako je Julio napravio određene novčane transakcije. Cesar se susretne s Berthom te joj kaže kako se želi oženiti Mirandom. Na Gonzalovoj zabavi Fabricio objavi vijest kako se ne želi oženiti Mirandom već njenom sestrom.

2.epizoda, 18. listopada
Fabricio objašnjava Mirandi svoju odluku. Na hacijendi Nuria dostavi Gonzalu neke dokumetne koje je Cesar zaboravio u Mexicu. Alejandro poljubi Mirandu koja ga zatim pljusne. Miranda kaže Pameli kako vjeruje da je Bertha zaslužna za njen prekid s Fabricijom. Gonzalo upoznaje Renatu i florenciju s Alejandrom. Rebeca kaže Berthi da Cesar i Fabricio nikad ne bi trebali saznati tko je njihov otac.

3.epizoda, 19. listopada
Fabricio kaže Alejandru da Florencia ima bolesno srce. Miranda zamoli Gonzala da pošalje Berthu živjeti u njihov stanu u naselju Polanco. Gabino ozljeđuje konja Čokoladu, Bertha ga za to potplaćuje. Gabino kaže Gonzalu i Mirandi da je konja napao jaguar. Gonzalo kaže Berthi da je Miranda jedina nasljednica. Ona mu kaže da Miranda već zna da su oni ljubavnici. On joj kaže kamo se mora preseliti. Alejandro moli da netko pomogne Fernandi da je ne izbace iz bolnice. Bertha prijeti Tomasi da više nikad neće vidjeti svoju unuku ako ne kaže što zna. Joel dolazi u bolnicu i kaže Fernandi da će ih izbaciti iz njihova naselja u Mexico Cityju. Gabino kaže Mirandi da je Alejandro ostavio konja za nju.

4.epizoda, 19. listopada
Lizania kaže Dairi da se neka žena javila na Alejandrov mobitel. Cesar nađe Mirandin crtež među Alejandrovim stvarima i pročita njegova stanja bankovnih računa. Saznaje da je milijunaš i to kaže Berthi na telefon. Alejandro gleda Mirandu kako se kupa pod slapovima. Alejandro kaže Fernandi da će prebaciti pacijente u Mexico City i da Gonzalo ne smije nikad saznati da joj on pomaže. Kaže joj da je prije 18 godina Daira našla Alfreda teško ranjenoga i spasila ga je, ali on je prije nekoliko mjeseci umro. Fernanda mu kaže da je, kad je otišla s imanja, sa sobom ponijela samo krunicu koju su joj dali berači kakaa. Lulu kaže Mirandi kamo će prebaciti pacijente. Fernanda kaže Alejandru da ju je Gonzalo odvojio od kćeri i da one ne znaju da im je ona majka.

5.epizoda, 20. listopada
Na telefon Lizania kaže Alejandru kako želi otputovati u Meksiko. Gonzalo kaže Rebeci da Fernanda ne smije saznati da Florencia umire. Bertha kaže Mirandi da će Florencia uskoro umrijeti. Ova je pljusne. Bertha mijenja Florencijine lijekove u homeopatske lijekove za živce. Florencia kaže Mirandi da je već bila intimna s Fabriciom. Bertha misli da bi Florencia mogla i prije umrijeti ako ostane trudna i savjetuje joj da ostane trudna. Sestra Matilde kaže Pameli kako se Fernanda preziva. Ova pretpostavi da je ona Mirandina majka. Alejandro želi od Pamele saznati nešto više o Mirandi. Gonzalo kaže Fabriciju kako pristaje da se on oženi Florencijom, jer će ona uskoro umrijeti.

6.epizoda, 20. listopada
Tomasa kaže Florenciji da joj je žao zbog utjecaja koju ona ima na nju i Renatu. Alejandro pokazuje Fernandi dom za stare i bolesne. Preko telefona Cesar se raspituje o investicijama San Llorente i traži povišicu svoje provizije. Fernanda gleda rendgenske snimke i daje svoje mišljenje. Armando i Miranda kažu da oni pripadaju Florenciji. Pamela kaže Fernandi da neće reći Mirandi da joj je ona majka. Gonzalo optužuje Berthu zbog toga što je Fabricio prevario Mirandu. U Cesarovu stanu Bertha na telefonskoj sekretarici čuje da će njegove dionice narasti u zamjenu za investicije San Llorente. Bertha kaže Florenciji da ju je Gonzalo izbacio. Alejandro spriječi Cesara da poljubi Mirandu protiv njezine volje.

7.epizoda, 21. listopada
Fernanda kaže Amparo za koga se Florencia udaje. Ona misli da Bertha ima prste u tome, kao i kad su Fernanda i Alfredo bili zajedno i Bertha ih je razdvojila, jer je bila zaljubljena u njega. Renata kaže Gonzalu da joj je Bertha preko telefona rekla zbogom. Ona misli da se Florencia onesvijestila jer je i njoj rekla zbogom. Gonzalo ispriča Fabriciju što se dogodilo s Alfredom i da je izbacio Fernandu te da će se prema njemu ophoditi kao prema sinu pred drugima. Ali kada budu nasamo, ponašat će se prema njemu kako je to zaslužio. Alejandro ispriča Fernandi planove. U Mexico Cityju doktor Alatorre obavlja plastičnu operaciju na Berthi. Miranda daje Florenciji vjenčanicu. Cesar ne priznaje da Renata živi s njime, Nuria ih vidi kako se ljube. Fernanda upoznaje Alejandra s Amparo. Tomasa kaže Florenciji da je Bertha zla.

8.epizoda, 21. listopada
Fabricio zamoli Alejandra da mu bude kum na vjenčanju. Preko telefona Luis Alberto kaže Cesaru da je narasla cijena dionica i da će se oni uskoro obogatiti. Gonzalo je siguran da ga je Julio prevario kad je prodao paket dionica i zamolio Fernandu da mu pomogne. Zabranjuje Angelu i Danielu da se približavaju Mirandi. Alejandro uvjerava Gonzala da će se Florencia liječiti u bolnici koju mu je on preporučio. Roman kaže Gonzalu da je u gradskom poglavarstvu povučena dozvola za gradnju u Tapijulapi. Julio moli Cesara da mu predoči izvješće o ulaganjima koje on obavlja u ime San Llorentea. Gonzalo zamoli Mirandu da preuzme tvrtku. Cesar se ispričava Mirandi što ju je pokušao poljubiti protiv njezine volje.

9.epizoda, 22. listopada
Cesar optužuje Rebecu da je Fabriciju dala svoj zaručnički prsten da ga ovaj da Florenciji. Gonzalo kaže Mirandi, Florenciji i Renati da je on još oženjen Fernandom. Fernanda podsjeća na incident kad ju je Alfredo pokušao poljubiti protiv njezine volje i kad ih je Gonzalo ulovio. Cesar kaže Fabriciju da su imanje i Rebecina kuća sad njegovi, jer mu ih je ona prepisala. U kući San Llorentea slave se Florencijine zaruke. Alejandro dovodi Aidu Cuevas da im za dar pjeva. Pamela se uzruja kad vidi Alejandra i Mirandu kako se ljube. Miranda moli Berthu da se vrati kući i ispriča joj se. Gonzalo upoznaje Alejandra s Juliom.

10.epizoda, 22. listopada
Gonzalo kaže Juliju zašto ga je povezao s Alejandrom. U Coyoacanu Feranda i Tomasa se sretnu. Gonzalo savjetuje Alejandru da iskoristi djecu čovjeka koji je osudio njegova oca na invalidnost. Tomasa kaže Fernandi da Bertha, Florencia i Renata Mirandi zagorčavaju život. Ona kaže da se Gonzalo pobrinuo da joj zatvori sva vrata. Lizania kaže Alejandru da su ona i Daira u Mexicu. Tomasa kaže Fernandi zašto njezine kćeri misle da je ona zla. U bolnici Cesar zamoli Berthu da mu pomogne osvojiti Mirandu. Renata puši travu. U restoranu Miranda i Pamela sretnu Alejandra koji je s Dairom i Lizanijom. Predstavlja im se kao njegova kći.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju