Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

41.epizoda - 15. studenog
Miranda zamoli Renatu da ne troši previše. Renata i Lizania čuju Veronicu kad kaže Erici da joj se sviđa Raul. Fabricio kaže Renati da ih je Bertha iskoristila kako bi povrijedila Mirandu. Nuria kaže Cesaru da je Bertha otputovala u Njemačku. Sanson kaže Franciscu i Amparo da je Raul u njegovoj bandi i da je sudjelovao u napadu. Florencia preko telefona kaže Alejandru da se Miranda i Fabricio još vole. Fabricio nasilu poljubi Mirandu, a ona mu kaže da ga više ne voli. Renata kaže Mirandi da će ih spasiti od propasti ako se uda za Alejandra. Alejandro kaže Fernandi da je Florencia uznemirena, jer su Miranda i Fabricio opet krenuli u vezu.

42.epizoda - 16. studenog
Renata kaže Florenciji da će ispitati kamo je Bertha otputovala. Alejandro kaže Mirandi zašto joj nije rekao tko je Fernanda. Cesar kaže Vicenteu i Gonzalu da je on platio jamčevinu. Luciano i Pamela se upoznaju. Alejandro optuži Fabricia i Mirandu da su ljubavnici. Otac Santiago kaže Fernandi da Pamelin otac nije mrtav. Cesar kaže Luisu Albertu i Nuriji da će prodati imanje tako da vlasti ne posumnjaju u kapital koji će uložiti u tvrtku 'San Llorente'. Veronica čuje kad Alejandro kaže Juanu da mu je Florencia sestra. Juan kaže Veronici da ona može biti prijenosnik HIV-a, a Miranda i Fabricio je čuju.

43.epizoda - 17. studenog
Alejandro zamoli Fabricija da se posveti Florenciji. On mu kaže da će, nakon što ona umre, opet osvojiti Mirandu. Carola kaže Amparo i Franciscu da ako poduzmu nešto protiv Sansona, on će ubiti Juana i Raula. Cesar uvjeri Julia da moraju biti složni i zaboraviti prošlost, tako ih Gonzalo neće optužiti za pronevjeru. Gonzalo kaže Cesaru, Juliju i Rebeci da neće stati dok ne otkrije da su oni počinili pronevjeru i pljusne Cesara. Raul nađe svoje stvari spakirane u kutiji i Francisco mu kaže da neće dopustiti lopovu da živi kod njega. Daira savjetuje Alejandru da ne kaže Florenciji da su brat i sestra.

44.epizoda - 18. studenog
Renata kaže Florenciji da je Bertha otputovala u Njemačku. Amparo kaže Alejandru da je Sanson prijetio smrću Raulu ako ovaj izađe iz njegove bande. Miranda kaže Pameli da Luciano želi uništiti 'Ulaganja San Llorente' i da sigurno ne dolazi s dobrim namjerama. Fernanda kaže Gonzalu da se neće udaljiti od svojih kćeri i podsjeća ga da je kuća San Llorenteovih njezina. Cesar kaže Mirandi da je platio jamčevinu za Gonzala, a on i dalje misli da je on odgovoran za pronevjeru. Cesar kaže Mirandi da je Gonzalo ubio Fernandina ljubavnika.

45.epizoda - 19. studenog
Fabricio kaže Florenciji da je voli te se poljube. Carola ponudi Raulu da živi kod nje, on joj kaže da je Juan na imanju i da je zaljubljen u Renatu. Ona se rastuži. Veronica i Erica vide Juana i Renatu kako se ljube. Carola kaže Raulu da će izaći s klijentom s kojim može imati samo seksualni odnos. Cesar se javi na Mirandin mobitel i kaže Alejandru da on i ona spavaju. Miranda, po Cesarovu naputku, to potvrđuje. Alejandro se naljuti. Lizania kaže Florenciji da je voli kao sestru.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju