Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

106.epizoda - ponedjeljak 14. veljače
Miranda misli da će se Alejandro zaljubiti u Lilianu, jer se ona brinula o Florenciji na imanju dok je on bio u zatvoru. Fabricio kaže Cesaru da ga je Bertha otela, ona kaže da, ako je Fernanda izbaci iz kuće, on više nikad neće vidjeti svoga sina Enriquea. Fabricio im kaže da zna da su supočinitelji i zamoli Cesara da Rebeci da novac i nakit koje je ona dala za njegovu otkupninu.

107.epizoda - utorak 15. veljače
Liliana kaže Alejandru da si on ne može priuštiti udariti Cesara, jer će sudac narediti da ga privedu. Miranda priprema sve kako bi pokrenula proizvodnju čokoladnih bombona i rad plantaže kakaa. Veronica vraća Fabriciju novac koji joj je on dao kad ga je ona ucijenila i zamoli ga da joj oprosti. Cesar Mirandi e-mailom šalje fotografiju Alejandra i Liliane kako se ljube. Florencia zamoli Fernandu da je više ne šalje u bolnicu i kaže da osjeća da će uskoro umrijeti.

108.epizoda - srijeda 16. veljače
Renata kaže Fernandi da joj je Gabino rekao da je Miranda u depresiji, izgubila je apetit i želi samo raditi. Luis Alberto kaže Fabriciju da je vidio kad je Zgodni odveo Nuriju i maloga Enriquea, ali ne zna kamo. Renata kaže Fernandi da su Juan i Carola započeli vezu. Juan i Alejandro odlaze u bar da se napiju, jer su jako nesretni; on kaže Juanu što je učinio s Lilianom kako bi vidio osjeća li išta prema njoj, ali sad je siguran da voli samo Mirandu. Naty kaže Mirandi da će moći ostati trudna i da to ni Bertha ni Cesar neće moći spriječiti.

109.epizoda - četvrtak 17. veljače
Sofia kaže Liliani da želi pozvati Alejandra s njima na sajam, jer žele da njezini prijatelji misle da joj je on otac. Na imanju Fernanda savjetuje Mirandi da ne vjeruje Cesaru. Fabricio i Luis Alberto zamole Romana da istraži gdje su Nuria i Enrique. Vicente kaže Alejandru i Lucianu da su mu rekli da će zaplijeniti tvrtku i kuću San Llorenteovih. Fernanda kaže Mirandi da će Florencia uskoro umrijeti. Fabricio kaže Luisu Albertu i Romanu da mu je Rebeca jednom rekla da je Berthi izvađena maternica kad je bila jako mlada, da je neplodna i ne može biti Nurijina majka.

110.epizoda - petak 18. veljače
Alejandro zamoli Luciana da proda svoju kuću kako bi mogli platiti da se Mirandina kuća ne zaplijeni. Juan kaže Renati da je pljenidba zakonita. Preko telefona Florencia kaže Mirandi da su došli zaplijeniti kuću. Florencia kaže Fabriciju da je Nuria Tomasina unuka. Samson kaže Cesaru i Berthi da je na radiju čuo da je zaplijenjeno imanje San Llorenteovih. Juan zamoli Renatu da izađe s njime preko vikenda i da je nakon toga slobodna.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju