Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

126.epizoda - ponedjeljak 14. ožujka
Fabricio pomaže Mirandi da pripremi službeno kušanje čokolade. Raula i Carolu isprati obitelj. Liliana kaže Alejandru da pristaje biti njegova ljubavnica, jer ga Sofia treba. Miranda se naljuti jer Alejandro nije došao na kušanje čokolade i kaže Fabriciju da će se držati dalje od Alejandra; on je poljubi, ona se uznemiri. Alejandro savjetuje Liliani da potraži Sofijina oca i da mu kaže da ima kćer. Miranda se rastuži i kaže Naty da Alejandro nije došao jer je bio s Lilianom.

127.epizoda - utorak 15. ožujka
Miranda kaže Pameli, Renati i Fabriciju da je test na trudnoću pozitivan. Fabricio joj kaže da bi mogao biti dobar otac njezinu djetetu. Miranda se sjeća razloga koje joj je Alejandro davao da nema djece i razmišlja o tome da mu ne kaže. Miranda kaže Fernandi da je trudna. Bertha kaže Fernandi, Mirandi i Renati da će na svoj način platiti za svu štetu koju je nanijela. Samson zamoli Juana, Francisca i Amparo da mu oproste. Kaže im da ima sidu. Juan se ponudi da će mu pomoći i šalje ga u bolnicu gdje će dobiti lijekove i liječničku skrb.

128.epizoda - srijeda 16. ožujka
Vicente kaže Lucianu da je sudac izdao nalog za Cesarovo i Julijevo uhićenje zbog prevare klijenata tvrtke. Miranda kaže Alejandru da mu neće oprostiti što nije došao na kušanje čokolade. Juliju pozli kad mu Fabricio kaže da je izdan nalog za njegovo uhićenje. Tjedan dana poslije Fernanda kaže Pameli i Lucianu da Juliju može pomoći samo presađivanje srca. Pamela kaže Fernandi i Lucianu za Mirandine planove s Fabriciom.

129.epizoda - četvrtak 17. ožujka
Otac Santiago kaže Mirandi da je iskoristio novac s bankovnoga računa koji je Bertha otvorila u njegovo ime za dobrotvorne svrhe i da će ga imenovati nadbiskupom. Alejandro kaže Vicenteu i Lucianu da se Bertha pretvarala u Italiji da je vlasnica cijele imovine Luqueovih; Luciano kaže kako Ulaganja San Llorente opet postaju uspješna. Liliana kaže ALejandru da će si pružiti priliku sa Sofijinim ocem i želi mu sreću. Zgodni odreže jedan prst sebi i jedan Berthi i kaže joj da će to ukloniti njegovu mržnju i njezin strah da dođe do njegove srži. Na imanju Gabino kaže Alejandru kamo i s kime je Miranda otišla. Cesar vidi Charo i Rebecu u hotelu u Puerto Vallarti.

130.epizoda - petak 18. ožujka
Alejandro kaže Mirandi da je sve dionice Ulaganja San Llorente prepisao na njezino ime i da se vraća u Italiju. Renata kaže Veronici da je nije briga tko je djetetov otac i nada se da će mu Juan uvijek biti otac. Zgodni kaže Berthi da će je raskomadati ako bude trebao doći do srži njezina straha i da je neće ubiti jer bi to njoj bila nagrada. Fabricio kaže Alejandru da potraži Mirandu, jer se oni vole i ona čeka njegovo dijete.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju