Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

61.epizoda - 13. prosinac
Gonzalo kaže Juanu da ne odobrava njihov brak. Fabricio kaže Fernandi da su liječnici koji su se u Njemačkoj brinuli o Florenciji umrli. Luciano kaže Alejandru da Gonzalo zna da je on vlasnik čuvanih dionica. Erica kaže Juanu da ga Renata zbilja voli. Charo vidi Florenciju kako izlazi s omotnicom koju je tražila Bertha. Doktor potvrđuje da Veronica ima sidu. Luciano kaže Pameli da je voli, ali da joj ne može biti vjeran. Ona prekida s njime. Juan kaže Renati i Erici da Veronica ima sidu. Renata zamoli Juana da joj da novu priliku da mu pokaže da ga voli. Samson kaže Cesaru da je Roman Amparin dečko. Gonzalo zamoli Alejandra da kaže Mirandi za Luciana.

62.epizoda - 14. prosinac

Rebeca zamoli Mirandu da Cesaru pruži nadu za ljubav. Miranda kaže Fernandi da je ne želi vidjeti. Miranda, Pamela, Florencia, Fabricio i Nuria odlaze na imanje. Alejandro kaže Gonzalu da je Luciano kupio čuvane dionice i da on pomaže Fernandi, jer su, otkad je on bio dijete, Bertha i njegova mama bile prijateljice. Gonzalo mu kaže da se neće protiviti njegovu vjenčanju s Mirandom. Fernanda kaže Cesaru da Miranda voli Alejandra. Alejandro kaže Lucianu da je Gonzalo pristao zaposliti ga kao financijskoga savjetnika. Juan čuje kako se Renata moli Majci Božjoj da joj pomogne da joj on oprosti, jer ga voli.

63.epizoda - 15. prosinac
Cesar kaže Lizaniji da je Alejandro preuzeo Rebecino nasljedstvo uz pomoć laži. Florencia kaže Fabriciju da su se Renata i Juan potajno vjenčali bez Gonzalova znanja. Renata kaže Fernandi da mu on ne želi biti prijatelj. Alejandro odlazi na imanje. Veronica kaže Renati i Erici da je ljuta na cijeli svijet i želi zaraziti druge muškarce sidom. Roman kaže Franciscu i Amparo da je oduvijek pratio Fernandu kako bi joj Gonzalo mogao zatvoriti sva vrata. Juan prihvaća ponudu da predaje na sveučilištu gdje radi Benjamin. Daira zamoli Renatu i Ericu da joj pomognu doznati s kime Lizania hoda.

64.epizoda - 16.prosinac
Renata se osvješćuje i Gonzalo joj kaže da Florencia nije njegova biološka kći. Fabricio kaže Florenciji i Nuriji da je Cesar prodao imanje kako bi platio jamčevinu za Gonzala. Juan daje Renati slobodu. Ona tvrdi da ga voli i odbija ga ostaviti. Nuria kaže Cesaru da je na imanju pronašla krpenu lutku koju je sanjala i ima osjećaj da je sve to već vidjela. Miranda, Arcadia i Pamela shvate da je kakao koji je pobran dan prije ukraden. Alejandro upita čovjeka po nadimku Zgodni ima li informaciju o tome tko je ukrao alat; on mu prijeti pištoljem i kaže mu da je neka vrlo moćna žena platila za njega.

65.epizoda - 17. prosinac
Nuria kaže Pameli za krpenu lutku iz svoga sna. Miranda kaže Florenciji da ne bi nikada dopustila da joj Alejandro rješava financijske probleme. Alejandro zamoli Fabricija da ne govori, jer bi Florencija bila povrijeđena. Alejandro kaže Mirandi da u Alfredovoj oporuci postoji klauzula po kojoj ona mora potpisati predbračni sporazum prema kojem se odriče bilo kakve financijske koristi i obvezuje se roditi dijete tijekom prve godine braka; ona se složi. Alejandro zamoli Pamelu da mu pomogne da ne kažu Mirandi da se on i Luciano poznaju. Renata zahvaljuje Amparo što se brinula o njoj dok je bila bolesna i što je bila tako predana.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju