Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

81.epizoda - 10. siječnja
Fermin kaže Lucianu što su učinili ljudi koji su bili povezani s Leonardovim računom. Alejandro savjetuje Pameli da oprosti Tajkunu, jer je samo pokušao nadoknaditi patnje koje su zbog Leonarda morali proći. Cesar istuče Lizaniju. Miranda kaže Florenciji da ona nije Gonzalova biološka kći i da joj je Alejandro brat. Miranda nađe Nurijine dokumente u Berthinoj omotnici. Charo kaže Berthi da je Gonzalo otputovao u London. Carola zamoli Renatu da se prema Fernandi lijepo ponaša i da joj kaže o svom životu. Otac Santiago kaže Dairi da netko tko mrzi Alejandra savjetuje Lizaniju.

82.epizoda - 11. siječnja
Tajkun je umro. Alejandro se jako uzruja kada vidi da Lizania ima modricu na licu, a ona odbija reći tko je tuče. Cesar kaže Berthi da je doznao da je Nuria njezina kći i da su ga obavijestili da Gonzalo istražuje što se događa s burzom. Pamela se rasplače čitajući pismo koje je Tajkun napisao njoj i Andreji i u kojem piše koliko ih je volio i zbog čega je optužio Ambrosija. Fabricio kaže Florenciji da ga Veronica ucjenjuje. Renata pljusne Veronicu i naredi joj da prestane ucjenjivati Fabricija. Bertha promatra Fernandu i Florenciju zajedno kako se slažu i osjeća se uzrujano.

83.epizoda - 12. siječnja
Zgodni se vraća u crkvu oca Santiaga. Pamela, Miranda i Charo na televiziji vide da su Tajkun i Ambrosio umrli. Cesar kaže Luisu Albertu da je Gonzalo otputovao u London kako bi istražio paralelne račune, kao i što se dogodilo na burzi. Fernanda se brine o Nuriji u svojoj ambulanti i kaže joj da je ona njezina nećakinja; onesvijesti se. Zgodni i neki zločinci otmu Fabricija. Nuria kaže Fernandi da je doznala da joj je Bertha majka. Fabricija odvode u skrovište i otmičari ga pretuku. Bertha pokaže Mirandi neke fotografije s putovanja na kojima su bili zajedno kad su ona, Florencia i Renata bile male. Miranda joj zahvali što se brinula za njih i kaže da zna da ih nije nikad maltretirala.

84.epizoda - 13. siječnja
Bertha nagovori Mirandu da ne kaže policiji da je Fabricio otet. Fermin savjetuje ocu Santiagu da potraži pomoć Vatikana da riješi probleme s bankovnim računom. Preko telefona Bertha daje upute Zgodnomu kako će izvršiti pritisak na Mirandu i Alejandra u vezi s Fabriciovom otmicom. Luciano i Alejandro primijete da je kapital Luqueovih osiguran i zamrznut. Zgodni muči Fabricija štakorima. Preko telefona, Miranda čuje kako Fabricija tuku; onesvijesti se. Cesar je pridrži. Alejandro u tom trenutku dolazi i Bertha ga odvede.

85.epizoda - 14. siječnja
Carola kaže Renati da je njezin brak osuđen na propast. Amparo kaže Franciscu i Raulu da se želi obučiti za slastičara prije nego što se uda za Romana. Alejandro kaže Dairi i Lucianu da Miranda, Florencia i Renata nemaju nikakve dokaze protiv Berthe jer je nanesena šteta psihološke naravi. Zgodni kaže Fabriciju da ga nije oteo zbog novca, nego zato što je protiv Berthe. Cesar zamoli Berthu da ne ubiju Fabricija. Cesar se svađa s Alejandrom zbog ružnog ponašanja prema Berthi. Cesar kaže Berthi da će Lizania platiti za svaku neugodnost koju mu je nanio Alejandro.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju