Novi izazovi prelijepe Jade Pinkett Smith u novoj sezoni serije 'Sestra Hawthorne'.

2.sez, 2.ep - 5. kolovoza

Dok Christina traži zajednički jezik sa zahtjevnom kolegicom Gail Strummer, doktor Steve Shaw objavi da 39-godišnjoj majci dvoje djece i bivšoj Trinityjevoj pacijentici Valerie Dayton treba zamijeniti srčani zalistak drugi put u samo godinu dana. Iako Valerie nema osiguranje, Shaw je želi operirati. Međutim, kad pretrage krvi otkriju da je od posljednje operacije ovisna o heroinu, operacija se odgađa dok se Valerie ne riješi ovisnosti. U međuvremenu Bobbie i dr. Shaw surađuju kako bi pomogli R. J. Paxtonu, 14-godišnjaku kojeg muči sramotni prijapizam .

2.sez, 3.ep - 6. kolovoza

Na povratku s ručka u blizini bolnice Toma i dr. Paula Hyuna udari vozilo nad kojim je 64-godišnja Helen Bassett izgubila nadzor. Alarmirana kaosom nakon nesreće, Christina zanemaruje Gailina upozorenja o zabrani rada izvan kruga bolnice te okuplja osoblje i opremu kako bi pomogla ozlijeđenima. I dok dr. Steve Shaw pomaže Helen i njezinu osmogodišnjem unuku Justinu Adamsu, Christina otkriva da Tom i Paul trebaju pomoć. Christina sanira Tomovu ozlijeđenu ruku, ali Tom je zabrinut samo za teško ozlijeđenoga najboljeg prijatelja.

2.sez, 4.ep - 7. kolovoza

Dok Christina razmišlja o Tomovoj neočekivanoj bračnoj ponudi, Hitna se pomoć pretvara u kaos jer stiže teško bolesni zatvorenik Calvin Jenkins koji čeka izvršenje smrtne kazne. Ne samo da je bolnica krcata policijom i zatvorskim čuvarima, nego je i opsjedaju ljutiti prosvjednici koji ili preziru Calvina zbog njegovih užasnih zločina ili ga obožavaju zbog humanitarnih aktivnosti kojima se bavio iza rešetaka.

2.sez, 5.ep - 8. kolovoza

Dok istraga unutarnje kontrole o smrti čovjeka koji je napao Christinu (Jada Pinkett Smith) stvara napetost u njezinu odnosu s Tomom (Michael Vartan), nitko ne želi saslušati Kelly (Vanessa Lengies) koja sumnja da se opasna zaraza širi bolnicom. U međuvremenu Camille (Hannah Hodson) ulijeće glavom bez obzira u Milesov (Derek Luke) zbrkani privatni život.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju