Otvoren, iskren i komičan pogled na seks, veze i život u New Yorku mogu dati samo četiri žene!

51. epizoda, ponedjeljak 4. listopad
Carrie (Sarah Jessica Parker) i Faca (Chris Noth) uživaju unatoč pritisku cura koje žele znati o kakvoj se vezi radi. No Carrie ne zna ni sama na čemu je s Facom. Miranda (Cynthia Nixon) odluči biti popustljiva u vezi, no to joj se obije o glavu. Trey (Kyle MacLachlan) se neprestano želi seksati, a Samantha (Kim Cattrall) se odluči upustiti u lezbijsku vezu s brazilskom umjetnicom.

52.epizoda, utorak 5. listopad
Svi se seksaju osim Mirande (Cynthia Nixon). Umjesto toga ona jede čokoladu, no ubrzo prekine s time i počne masturbirati. Carrie (Sarah Jessica Parker) doživi super seks s vlasnikom jazz kluba. Charlotte (Kristin Davis) uživa u seksu s Treyom (Kyle MacLachlan), no ljuti se na njega što je ne pozove da se preseli k njemu. On to učini te je i zaprosi. Oduševljena Charlotte pristane. Samantha (Kim Cattrall) želi pokušati biti u vezi s Marijom (Sonia Braga), jer joj je jako draga.

53.epizoda, srijeda 6. listopad
Miranda (Cynthia Nixon) je pozvana na otvorenje Steveova (David Eigenberg) bara, ali boji se ići jer joj se život nije nimalo promijenio otkad je bila s njim. Zamoli Carrie (Sarah Jessica Parker) da joj se pridruži, ali Carrie je neodlučna, jer je Aidan (John Corbett) suvlasnik bara. Charlotte (Kristin Davis) ima problema s Bunny (Frances Sternhagen).

54.epizoda, četvrtak 7. listopad
Carrie (Sarah Jessica Parker) pošalje Aidanu (John Corbett) e-mail i kaže mu da joj nedostaje. Kada izađu s Mirandom (Cynthia Nixon) i Steveom (David Eigenberg), Carrie osjeti da Aidan želi obnoviti vezu te završe u krevetu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju